Zontakerho Kirkkonummi-Kyrkslätt Ry perustettiin maanantaina 4.12.2017

Zontakerho Kirkkonummi-Kyrkslätt Ry perustettiin maanantaina 4.12.2017. Perustamiskokouksessa olivat läsnä Governor Tuija Kirveskari-Tähtinen, Area 1 AD Anne Kauppila, SOM-toimikunta, sekä 11 kerhon 18:sta jäsenestä. (kuva)

Kerhon charterpuheenjohtajaksi valittiin erikoislääkäri, kliininen dosentti Leila Niemi-Murola (kuvassa istumassa), varapuheenjohtajaksi Anu Karkinen, rahastonhoitajaksi Carina Jaatinen ja sihteeri-webmasteriksi Merja Kaukua.

Uuden Zontakerhon syntyminen oli melko vaivatonta, koska SOM-toimikunnalla oli jo toiminnan alkaessa paikallisia kontakteja. Esimerkiksi entisen Porkkalan Zontakerhon jäsenistä Aija Aunio auttoi SOM-toimikuntaa ottamalla yhteyttä potentiaaleihin jäseniin, vaikka hän ei itse voinutkaan tulla nyt perustetun kerhon jäseneksi. Kiitos Aijalle! Kiitos myös uuden kerhon jäsenelle Mervi Äikkäälle, jonka omistamassa kahvilassa saimme järjestää informaatiotilaisuuksia sulkemisajan jälkeen!

Kirkkonummelle nyt perustetun Zontakerhon jäsenet ovat kaikki työikäisiä ja  myös aktiivisesti mukana työelämässä. Osa heistä on erittäin merkittävissä tehtävissä kunnassaan tai seurakunnassa. Olemme iloisia myös siitä, että Piiri 20:lle voidaan esitellä uusi ammatti: korkea-arvoinen upseeri merivoimista.

SOM-toimikunta jatkaa työtään jonkin aikaa mentoroimalla kerhon virkailijoita ja toimikuntien vetäjiä. Kehoitamme jo nyt muita kerhoja ja jäseniä seuraamaan milloin Charterjuhlan kutsu tulee Piirin kotisivuille, sekä osallistumaan tulevaan juhlintaan.

Uskomme, että Piiri 20 ja Area 1 saavat Kirkkonummi-Kyrkslätt Zontakerhosta erittäin aktiivisen kerhon.

SOM -toimikunta
Kirsi Nickels, pj.
Agneta Ekstrand
Arja Ekdahl
Marjatta Kähkönen
Soile Tomperi