Ajankohtaista

24.9.2022 Lue Salla Tuomisen blogikirjoitus ”Vahvat miehet mukaan” <tästä linkistä>!

19.9.2022 Ilmoittautuminen piirikokoukseen on päättynyt. Jos sinulla on tarve keskustella ilmoittautumisestasi, niin ole hyvä ja ota yhteyttä järjestäjiin kokoussähköpostin kautta: piirikokousseinajokiÄTzonta.fi Yhteystiedot löytyvät myös sivun alalaidasta.

15.9.2022 Kokoushotellina toimii kaunis Sokoshotel Lakeus, joka tarjoaa Zonta-naisille edullisen majoitushinnan viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa tehtyihin varauksiin. Luehan <lisää>!

11.9.2022 Seinäjoen Zonta-kerhon jäsen Auli Laitila kertoo <blogissa> miten hän innostui järjestön toiminnasta osallistumalla keltanokkana Zonta-tapahtumaan. Lue ja rohkaistu tulemaan Seinäjoelle!

5.9.2022 Ohjelmassamme esiintyy liuta mielenkiintoisia vahvoja naisia. Tutustu heihin paremmin <tästä>!

2.9.2022 Huomaathan, että piirikokouksen Early Bird -ilmoittautumisaikaa edullisemmalla rekisteröintimaksulla on jäljellä enää viikko! Viimeinen edukas päivä on perjantai 9.9. Ilmoittaudu <tästä>!

22.8.2022 Lue <blogista> vahvojen naisien ajatuksia. Blogi korvaa perinteisen paperisen/sähköisen kokousjulkaisun ja päivittyy kokouksen lähentyessä uusilla teksteillä.

7.8.2022 Piirikokoussivusto on julkaistu!
Olkaa hyvä ja tutustukaa kokouksen aineistoihin, ohjelmaan ja puitteisiin sivuston linkkien kautta sekä ilmoittautukaa mukaan syksyn suurimpaan Piiri 20 tapahtumaan. Me vahvat naiset kokoonnumme Seinäjoella, avaruuden pääkaupungissa. Lämpimästi tervetuloa!