Ajankohtaista

LÄMMIN KIITOS TEILLE KAIKILLE VAHVOILLE NAISILLE, jotka teitte kokousviikonlopustamme Seinäjoella ainutlaatuisen. Seuraavan kerran tapaamme samoissa merkeissä Varkaudessa!

9.10.2022 Vieressä on koottu Zonta-naisten supervoimat sydämenmuotoiseen sanapilveen. Supervoimia kerättiin piirikokouksessa supervoimapuuhun, johon kukin sai kirjoittaa oman supervoimansa.

8.10.2022 Piiri palkitsi ansioituneita naisia:

  • ”Naisen maineteko” -palkinto: Upea nainen, Ujuni Ahmed on ihmisoikeusaktivisti, kirjailija ja kansalaisjärjestö Fenix Helsingin toiminnanjohtaja. Hän on somalitaustainen yhteiskunnallinen vaikuttaja ja ihmisoikeusaktivisti, joka on työskennellyt naisten ja tyttöjen oikeuksien puolesta. Hän on puhunut erityisesti naisten sukuelinten silpomista sekä kunniaan liittyvää rajoittamista ja väkivaltaa vastaan.
  • ”Vuoden Zonta” -palkinnon saajaksi valittiin tamperelainen Tarja Pietiläinen Zonta e-Club of Finland1. Hän on positiivisella ja energisellä otteellaan edistänyt Zonta-toiminnan kehittämistä ja nykyaikaistamista.

8.10.2022 Piirikokous julkilausuma Lähisuhdeväkivalta on suuri yhteiskunnallinen ja inhimillinen ongelma. Lue julkilausuma tästä. <|PDF|>.

3.10.2022 Tilaa kotiinviemisiksi Ruokaprovinssin tuliaiskassi! Seinäjoen Zonta-kerhon tuotto kasseista lahjoitetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyskohteille. Tilaa <tästä>.

2.10.2022 Sunnuntain Memorial Servicen runsas suosio on yllättänyt järjestäjät iloisesti, ja siksi paikka on nyt vaihdettu suurempaan: kappelin asemesta tapahtuma järjestetään itse Lakeuden Risti -kirkossa. Muutos on päivitetty <ohjelmaan>.

24.9.2022 Lue Salla Tuomisen blogikirjoitus ”Vahvat miehet mukaan” <tästä linkistä>!

19.9.2022 Ilmoittautuminen piirikokoukseen on päättynyt. Jos sinulla on tarve keskustella ilmoittautumisestasi, niin ole hyvä ja ota yhteyttä järjestäjiin kokoussähköpostin kautta: piirikokousseinajokiÄTzonta.fi Yhteystiedot löytyvät myös sivun alalaidasta.

15.9.2022 Kokoushotellina toimii kaunis Sokoshotel Lakeus, joka tarjoaa Zonta-naisille edullisen majoitushinnan viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa tehtyihin varauksiin. Luehan <lisää>!

11.9.2022 Seinäjoen Zonta-kerhon jäsen Auli Laitila kertoo <blogissa> miten hän innostui järjestön toiminnasta osallistumalla keltanokkana Zonta-tapahtumaan. Lue ja rohkaistu tulemaan Seinäjoelle!

5.9.2022 Ohjelmassamme esiintyy liuta mielenkiintoisia vahvoja naisia. Tutustu heihin paremmin <tästä>!

2.9.2022 Huomaathan, että piirikokouksen Early Bird -ilmoittautumisaikaa edullisemmalla rekisteröintimaksulla on jäljellä enää viikko! Viimeinen edukas päivä on perjantai 9.9. Ilmoittaudu <tästä>!

22.8.2022 Lue <blogista> vahvojen naisien ajatuksia. Blogi korvaa perinteisen paperisen/sähköisen kokousjulkaisun ja päivittyy kokouksen lähentyessä uusilla teksteillä.

7.8.2022 Piirikokoussivusto on julkaistu!
Olkaa hyvä ja tutustukaa kokouksen aineistoihin, ohjelmaan ja puitteisiin sivuston linkkien kautta sekä ilmoittautukaa mukaan syksyn suurimpaan Piiri 20 tapahtumaan. Me vahvat naiset kokoonnumme Seinäjoella, avaruuden pääkaupungissa. Lämpimästi tervetuloa!