Zonta -jumppaa 8.11.alkaen – tehdään hyvää yhdessä

Tule mukaan syksyn Zonta-jumppaan – tehdään jälleen hyvää yhdessä!

Virtuaalista Zonta-jumppaa on taas tarjolla taitavan ja reippaan ohjaajamme Teija Reinin johdolla. Teija on itsekin zonta ja tarjoaa ohjauksen hyväntekeväisyytenä. Tarjolla yhteensä viisi jumppakertaa, joista neljä peräkkäistä marraskuussa ja yksi kerta joulukuussa tiistaisin klo 18 -19, alkaen 8.11.2022.

Tässä Alue 1:n toimeenpanemassa, koko Zonta-piirille 20 tarkoitetussa yhteishankkeessa kerhot hankkivat itselleen varoja hyväntekeväisyyteen ja kerholaiset ystävineen saavat itse hyvää kuntoa ja iloa. Jumppa soveltuu hyvin lahjaksi niin äideille ja isoäideille kuin tyttärille ja ystävillekin.

Kerhot voivat käyttää saamansa varat oman päätöksensä mukaan naisten ja tyttöjen hyväksi. Osallistumismaksut ovat kerhoille puhdasta tuloa käytettäväksi hyväntekeväisyyteen.

Tuntisisällöt:

1 Kehonhuolto + venyttely (ti 8.11.2022 klo 18 – 19)

Lempeää Pilates-tyyppistä jumppaa ja dynaamista venyttelyä. Tunti on kevyt.

2 Keskivartalo kuntoon (ti 15.11.2022 klo 18 – 19)

Tällä tunnilla keskitytään etsimään vyötäröä, vahvistamaan vatsa- ja selkälihaksia. Tunti on keskiraskas.

3 Tasapainojumppa (ti 22.11.2022 klo 18 – 19)

Valjastetaan keskivartalo töihin ja haastetaan tasapainoa. Tunti on kevyt.

4 Ryhtijumppa (ti 29.11.2022 klo 18 – 19)

Keskitytään avaamaan kireitä liikeratoja ja vahvistamaan ryhdin kannalta tärkeitä lihaksia. Tunnilla käytetään keppiä, kuminauhaa tai esim. vyötä. Tunti on keskiraskas.

5 Lihaskuntojumppa (ti 13.12.2022)

Tunnilla vahvistetaan monipuolisesti koko kehoa. Tunti on keskiraskas.

Kutsu on tarkoitettu kaikille ZI Piirin 20 kerhojen jäsenille ystävineen. Yhteen Zoom-virtuaaliryhmään mahtuu 100 osallistujaa.

Huom! Kerhot huolehtivat tämän jumppamahdollisuuden tiedottamisesta jäsenilleen tämän tiedotteen avulla lisättyään siihen kerhokohtaisen ilmoittautumis- ja maksuohjeen.

Ilmoittautuminen:

Osallistujat:

Kunkin Zonta-kerhon jäsenet ystävineen ja sukulaisineen ilmoittautuvat oman kerhonsa nimeämälle yhdysjäsenelle. Ilmoittautuessa tarvitaan nimi, sähköpostiosoite ja osallistumiskerrat. Itsekukin voi osallistua 1 – 5 kertaa mahdollisuuksiensa mukaan.

Zonta-kerho:

Kerhon yhdysjäsen ilmoittaa sähköpostiosoitteensa Teija Reinille, teija.reini@luukku.com ja saa häneltä osallistumislinkin, jonka hän jakaa kerhon kautta ilmoittautuneille.

Hinta: 10 € / hlö / 1 jumppakerta

15 € / hlö / 2 jumppakertaa

20 € / hlö / 3 jumppakertaa

30 € / hlö / 4 jumppakertaa

40 € / hlö / 5 jumppakertaa

Maksut suoritetaan suoraan kunkin kerhon tilille kerhon lähettämän ohjeen mukaisesti.

Lisätietoja saa Anja Kuosalta, anja.kuosa@gmail.com, puh. 050 353 3950

Tässä pdf -versio