Yokohaman yleiskokous lähestyy

Zonta International Foundation kiittää kaikkia jäseniämme aktiivisesta lahjoittamisesta järjestömme palvelu- ja koulutusrahastoihin. Emme päässeet aivan tavoitteeseen, mutta joka tapauksessa ylitimme 5 milj. US dollarin rajan. Saavutus on upea. Kiitän kaikkia kerhoja ja kerhojen jäseniä lahjoituksista tärkeitten tavoitteitten saavuttamiseksi; erityinen kiitos kuuluu kaikille 233 yksilölahjoittajalle.

Yokohaman yleiskokouksessa 29.6.2018 klo 10.00-1050 on Piirimme yhteinen tapaaminen huoneessa 413. Samana päivänä 29.6.2018 klo 13.15-2.45 esitetään dokumentti Little Stones huoneissa 601 ja 502. Dokumentti kertoo neljästä naisesta, jotka ottavat myönteisen asenteen elämän vaikeuksiin ja voittavat sekä itsensä, että ympäristön monet haasteet. Päättyvän kauden kansainvälinen presidentimme Sonja Hönig-Schough suosittelee dokumentin katsomista kaikille. Ellet pääse matkalle mukaan, voit tutustua aineistoon osoitteessa https://www.littlestones.org/ Lisäksi Piirimme kolme palveluhanketta esitellään 29.6.2018 aamupäivällä. Kannattaa käydä ihailemassa myös oman Piirimme saavutuksia!

Piirimme rintanappeja on saatavilla Saija Tirkkoselta tai sitten voit hankkia ZAU-kampanjamme nappeja Vuokko Skytältä. ZAU- nappien avulla voi kertoa hienosta tyttöjen matematiikan ja luonnontieteen opintojen tukemisesta Piirissämme. Itse jaan 50 ZAU- nappia Yokohamassa.

Muistattehan jättää yhteystietonne kotiin tai jollekin läheiselle ihmiselle, ottaa varmuuden vuoksi kopion passistanne ja kaksi valokuvaa sekä ennakkoluulottoman, iloisen tapaamismielen. Yokohaman yleiskokoukseen osallistuu kaikkien aikojen suurin määrä Zontia. Järjestelyt on hiottu viimeisen päälle, kuitenkin pieniä jonotuksia tai muita mitään sanomattomia harmeja voi syntyä. Kiitoksella pääsemme pitkälle.

Kaikki delegaattien läsnäolossa tapahtuvat muutokset joko sairauden tai muun syyn vuoksi ilmoitetaan minulle. Varadelegaatti hyväksytään delegaatiksi toimikauden 2016-2018 Governorin hyväksynnällä.

Kirjaattehan muistiin yhteystietoni jo kotimaassa, kiitos.

Iloa osallistujille ja levollista kesää kaikille kotiin jääville!

Tuija Kirveskari-Tähtinen

+ 358-44-866649.