Stipenditoimikunta tiedottaa

 19.5.2017

 STIPENDITOIMIKUNTA TIEDOTTAA…

 15.5.2017 Toimikunnan puheenjohtaja, Anja Kuosa, sai tiedon Zonta International Amelia Earhart Fellowship-toimikunnan puheenjohtajalta, Holly Andersonilta, vuoden 2017 Amelia Earhart-tutkimusapurahojen jaosta.

Suuri oli ilomme, kun totesimme, että italialainen Erika Palmerio, joka toimii tutkijana Helsingin yliopistossa ja valmistelee väitöskirjaansa avaruusfysiikasta, oli saanut vuoden 2017 apurahan, US$10 000, joita tänä vuonna jaettiin 35. Kiinnostuneet löytävät paljon tietoa hänestä ja hänen ohjaajastaan Emilia Kilpuasta googlaamalla. Sydämelliset onnittelumme lahjakkaalle tutkijalle!

Muistamme Ameliaa muutenkin:

Huomenna 20.5.2017 tulee kuluneeksi 80 vuotta siitä päivästä, jolloin alkoi Amelian toinen yritys lentää ympäri maapallon, kun Amelia Earhart , yhdessä puolisonsa, George Palmer Putnamin, ja navigaattorinsa, Fred Noolanin, kanssa lähti Oaklandista kohti Miamia, virallisesti, mutta salaa, kommentoimatta asiaa kenellekään ulkopuoliselle.

MTV 3:n nettiuutiset on haastatellut Terhi Törmästä, joka on kansainvälisen  Amelia Earhart-toimikunnan jäsen, itsekin Amelia Earhart Fellow vuodelta 1991. Katsokaa ja lukekaa ja kiittäkää kansainvälistä toimikuntaa ahkeroinnista!

Zonta International Piiri 20

Stipenditoimikunta

Anja Kuosa, puheenjohtaja

Eija Salo, sihteeri