Stipenditoimikunnalla oli ilo … luovuttaa MATILDA AKKOLALLE Jane M. Klausman Women in Business Scholarship-rahaston myöntämän Piirin palkinnon kunniakirja

Scholarships Committee

Biennium 2016-2018

Stipenditoimikunnalla oli ilo …

luovuttaa MATILDA AKKOLALLE Jane M. Klausman Women in Business Scholarship-rahaston myöntämän Piirin palkinnon kunniakirja tilaisuudessa, joka pidettiin Töölön kirjaston kabinetissa 9. tammikuuta 2018.

Tilaisuuden avasi Piiri 20 Stipenditoimikunnan puheenjohtaja Anja Kuosa, joka esitteli saajan ja kertoi hänen ansioistaan, jotka olivat parhaat mahdolliset, ja tietyissä kohdin erottivat hänet muista hakijoista selkeästi.

 Piirin 20 Governor Tuija Kirveskari -Tähtinen luovutti kunniakirjan, jonka toivoi kannustavan saajaa yhä uusille aloille ja muistutti läsnäolijoita siitä, kuinka tärkeää on, että me Zontina autamme nuoria lahjakkaita naisia eteenpäin elämässä ja heidän valitsemillaan urilla.

Matilda Akkola kertoi kiitospuheessaan opinnoistaan niin Aalto-yliopistossa kuin viimeksi Namibiassa, josta hän oli juuri kotiutunut.

Ehdottajakerhon, Helsinki I:n, jäsen Marjut Kokko, onnitteli Matildaa kerhon puolesta ja Helsinki I:n puheenjohtaja Eeva Larjomaa kertoi kaikille, että kerhon jäsenistö odottaa innolla hänen vierailuaan kerhossa helmikuussa.

Zonta International tarvitsee Matildan ja hänen ystävänsä Petriina Piuholan kaltaisia, sitoutuneita, naisten ja tyttöjen tulevaisuutta rakentavia nuoria naisia jäsenikseen, jotta maailma voisi paremmin heidän työnsä kautta.

Zonta-kerho Helsinki I:n edustajat olivat järjestäneet kaikille maukkaan tarjoilun tilaisuuden päätteeksi, jolloin saimme kuulla lisää näiden kahden lahjakkaan nuoren naisen elämästä, josta kiinnostavia kokemuksia ei puutu!

Kaikki vieraat saivat tämän jälkeen Zonta-ruusunsa ja niiden myötä

Piiri 20 Stipenditoimikunta kiittää Governor Tuija Kirveskari-Tähtistä, ehdottajakerho Helsinki I:tä ja kiittää Matildaa osallistumisesta kansainväliseen kilpailuun Zonta International Piiri 20:n edustajana ja toivottaa hänelle onnea ja menestystä elämässä, mihin se hänet vieneekään.

Zonta International District 20

Stipenditoimikunta

Anja Kuosa, puheenjohtaja

Eija Salo, sihteeri