Oranssit päivät Oulussa

Kolmen päivän kampanjassa huivitimme kolme kaupungin keskustan veistosta oransseilla huiveilla. Myös kaupunginteatteri valaistiin oranssilla valolla. Kampanja toteutettiin yhteistyössä Oulun Zonta-kerhon ja Oulun soroptimistiklubin kanssa.

Toteutimme kampanjan yhdessä Oulun soroptimistien kanssa. Suunnittelu aloitettiin hyvissä ajoin jo elokuussa. Teimme yhteisen tiedotteen joka jaettiin paikalliselle medialle. Kampanjapäivinä päivystimme yhdessä veistoksilla päivittäin neljän tunnin ajan ja jaoimme ohikulkeville oululaisille karkkeja tai Nytkikseltä saatuja heijastimia ja kerroimme samalla kampanjan aiheesta. Palaute yleisöltä oli todella hyvää, saimme kuulla että teemme tärkeää työtä ja olemme hyvällä asialla.

Loppupalaverissa kävimme soroptimistien kanssa vielä läpi kampanjan kulkua ja tiedotusta ja kirjasimme kehittämiskohteita seuraavan vuoden kampanjaa varten.

Kirjoittaja

Varpu Hirvelä-Koski, Oulun Zonta-kerho I, puheenjohtaja

Kuva 1 Oranssien päivien kampanjajuliste

 

Kuva 2 Ensimmäisenä päivänä 25.11. kohteena oli Sanna Koiviston moniosainen Oulun historiaa kuvaava Ajan kulku veistos(Kuva Varpu Hirvelä-Koski)

Kuva 3 Ajan kulku
(Kuva Varpu Hirvelä-Koski)

Kuva 4 Ajan kulku
(Kuva Varpu Hirvelä-Koski)

Kuva 5 Seuraavaksi oli vuorossa Toripolliisi, Kaarlo Mikkosen veistos, jota pidetään Oulun maamerkkinä
(Kuva Varpu Hirvelä-Koski)

Kuva 6 Ensimmäisenä adventtina vuorossa oli Sanna Koiviston Tiernapojat
(Kuva Varpu Hirvelä-Koski)

Kuva 7  Tiernapojat
(Kuva Varpu Hirvelä-Koski)

Kuva 8 Oulun kaupunginteatteri valaistuna oranssilla
(Kuva Varpu Hirvelä-Koski)