Olemme mukana SuomiAreenalla 15.7.2021 klo 11.00 Vaatteissakin kestävät aatteet – Kestävä kehitys tie tasa-arvoon

SuomiAreena-keskustelutapahtuma järjestetään tänä vuonna yhdessä Zonta International Piiri 20 ja Soroptimist International Finlandin kanssa torstaina 15.7.2021 klo 11.00 -11.45.

Keskustelu striimataan suorana MTV3-palvelussa. Striimauslinkki https://www.mtv.fi/sarja/suomiareena-10003191/vaatteissakin-kestavat-aatteet-kestava-kehitys-tie-tasa-arvoon-1442542

Huom! Tilaisuutemme mtv-palvelussa alkaa toimia tilaisuutta edeltävänä päivänä klo 15.00. Joten älkää hämmentykö, vaikka linkin takana on nyt viesti ”404 sivua tai videota ei löydy”.

 

Vaatteissakin kestävät aatteet – Kestävä kehitys tie tasa-arvoon

 

Juontaja Leena Brandt

Keskustelijat
Minna Halme Aalto-yliopisto, vastuullisen liiketoiminnan professori
Sofia Ilmonen, vaatesuunnittelija
Jukka Kurttila, toimitusjohtaja, Finlayson
Tuomo Saarni, sarjayrittäjä

Seuraa Soroptimistien ja Zontien facebook-sivuja, joihin päivitämme myös tapahtuman striimauslinkin!

#VaatteissakinKestävätAatteet #zontadistrict20 #zonta #soroptimistit #sifinland #naisjärjestöt #kestäväkehitys #SDR2021 #SDGs #SuomiAreena #vastuullisuus #kestäväkulutus #kiertotalous #tulevaisuus #tekstiili #hiilijalanjälki #kestävämuoti #sustainablefashion #pikamuoti #innovaatiot #vaateteollisuus

@SuomiAreena
@zontadistrict20
@sifinland

www.zonta.fi | www.soroptimistit.fi

www.suomiareena.fi
www.facebook.com/suomiareena

 

Hybriditapahtuma näkyy ja kuuluu Porissa sekä Helsingissä MTV ja Porin kaupunki järjestävät SuomiAreenan 12.–16.7.2021 hybriditapahtumana. Keskusteluita tänä kesänä on luvassa 120. Tapahtuma toteutuu Porissa ja Helsingissä, ja keskustelutilaisuuksia järjestetään neljällä eri lavalla: Porin torilla, Pöllölaakson studioilla ja Allas Sea Poolilla Helsingissä. Pori-lavalle ja Allas Sea Poolin lavalle on mahdollista ottaa yleisöä, mikäli alueelliset rajoitukset sen sallivat. SuomiAreenan pääyhteistyökumppaneita ovat Metsähallitus, Telia ja TietoEVRY.

SuomiAreenan arvot ovat avoimuus, moniääninen keskustelu, tasa-arvo, rohkeus ja rentous. SuomiAreenan kaikki sisällöt ovat katsottavissa suorina lähetyksinä mtv-palvelussa. Nostoja keskusteluista voi seurata helposti myös Digitan mahdollistamalta SuomiAreenaTV-kanavalta, jossa on käytössä osallistavat kyselyt HybridiTV-palveluita hyödyntäen. MTV3-kanava näyttää SuomiAreenan puheenjohtajatentin sekä politiikan puheet suorina iltaisin.