Naisjuristit järjestää to 10.6. klo 18.30-20.00 Nainen ja turvallisuustaidot -virtuaalitapahtuma

Nainen ja turvallisuustaidot -virtuaalitapahtuma

Mukana Paula Risikko, Kaarina Suhonen ja Jarno Limnéll – ja tilaisuuden moderoi Aino-Mari Kiianmies

Torstaina 10.6. klo 18.30–20.00

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja turvallisuudesta arvostettujen puhujien ja asiantuntijoiden esittämänä. Saat tilaisuudessa tietoa myös Naisten Valmiusliiton tarjoamista varautumis- ja turvallisuuskoulutuksista, jotka sisältävät niin johtamiskoulutusta, maastotaitoja, henkistä kriisinkestävyyttä kuin esimerkiksi informaatiovaikuttamisen ja kyberturvallisuuden kursseja.

Tapahtumassa kuullaan Naisten Valmiusliiton puheenjohtaja, kansanedustaja, terveystieteiden tohtori Paula RisikonNaisten Valmiusliiton väistyvän pääsihteerin Kaarina Suhosen sekä Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden työelämäprofessori, sotatieteiden tohtori Jarno Limnéllin puheenvuorot. Tilaisuuden moderoi Naisjuristien puheenjohtaja, KTM, OTM, YTM Aino-Mari Kiianmies, joka on Naisten Valmiusliiton kouluttajapätevyyden omaava, vääpelikurssin suorittanut johtamisen tutkija.

Ohjelma

18.15 Tervetuloa linjoille

18.30 Tilaisuuden avaus / Aino-Mari Kiianmies

18.30–19.00 Turvallisuus on ihmisen perustarve / Paula Risikko

19.00–19.30 Naisten varautumis- ja turvallisuuskoulutus / Kaarina Suhonen

19.30–20.00 Turvallisuuden tärkein tekijä / Jarno Limnéll

20.00 Vapaata keskustelua ja verkostoitumista

Tapahtuma järjestetään etäyhteyksin Zoomissa. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Mikäli sinulla on hankaluuksia ilmoittautumisessa, voit ilmoittautua myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@naisjuristit.org.

Kyseessä on Naisjuristit ry:n järjestämä avoin tapahtuma. Tapahtumaa markkinoivia,  tulevia some-postauksiamme saa mielellään jakaa eteenpäin!