Kevään 2019 kansainvälisten stipendien haku

Kevään 2019 kansainvälisten stipendien haku

 Jane M Klausman Women in  Business- ja Women in Technology-stipendit

Jane M Klausman stipendien hakuaika päättyy 10.5.2019, jolloin jokaisen kerhon parhaan hakijan anomuksen on oltava Stipenditoimikunnan puheenjohtajalla.

Toistaiseksi toimikunta on saanut vain yhden hakemuksen ja toivoo hartaasti, että Pääsiäisen lepotauko antaa kerhojen ao toimikunnille energiaa ehdokkaiden etsimiseen kevätväsymyksen keskellä !

Women in Technology stipendien hakuaika päättyy 1.8.2019, jolloin jokaisen kerhon parhaan hakijan anomuksen on oltava Stipenditoimikunnan puheenjohtajalla.

Hakijoiden etsimistä ei kannata jättää kesään, jolloin mikään asia ei Suomessa etene, joten tarmoa toimikunnille

Menestystä kaikille Zonta-kerhoille lahjakkaiden hakijoiden löytämiseksi, jotta voisimme edesauttaa heitä omalta osaltamme etenemään oman yhteiskuntansa tehokkaiksi vaikuttajiksi – naisten osuus siinä työssä on elintärkeä!

Toimikunta kiittää kaikkia Piirin Zonta-kerhoja, jotka jo aikaisemmin ovat osallistuneet erinomaisten hakijoiden etsimiseen loistavin tuloksin, kuten olemme voineet todeta kansainväliselläkin tasolla! Toivomme luonnollisesti, että jaksatte edelleen jatkaa työtänne samaan malliin ja saatte myös esimerkillänne muita Piirin kerhoja kiinnostumaan tästä Zonta-työn osa-alueesta.

Hakemuksia innokkaasti odottaen –

Eija Salo,PID

Zonta International Piiri 20

Stipenditoimikunta, pj

PDF -versio avautuu täältä