Jumpataan yhdessä

Tule mukaan zontien hyväntekeväisyysjumppaan!

Kutsu koskee kaikkia Zonta Piirin 20 zontia ystävineen.

Tavoite on kerätä varoja naisten ja tyttöjen aseman parantamiseksi yhteisten jumppatuokioiden avulla. Samalla saadaan lihaskuntoa, tasapainoa, virkistystä ja kehonhuoltoa. Zoom-yhteyksin järjestettävät jumppatunnit mahdollistavat myös Zonta-tapaamiset, ja jumpan ohessa voi vaihtaa kuulumisia ja ajatuksia. Zoom-jumppaan voi osallistua 100 henkilöä / kerta.

 

Fysioterapeutti, liikunnanohjaaja Teija Reini, joka on Zonta Klubi Helsinki IV:n jäsen, on lupautunut vetämään 2 virtuaalista jumppakertaa sovittuun omakustannushintaan osallistujamäärästä riippumatta. Mitä enemmän osallistujia, sitä enemmän saamme lahjoitettavia tuloja. Tunnit ovat hypyttömiä, eivätkä sisällä askelsarjoja.

Ajankohta

Tunnit järjestetään seuraavina maanantaipäivinä:

29.3.2021 klo 16.30

12.4..2021      – ” –

Osallistumismaksu kahteen kertaan on 20 €/henkilö.

(Jos osallistujia on yli 100, voidaan järjestää myös toinen tunti 17.45 alkaen.)

Osallistujien niin halutessa voidaan jatkaa maanantaisin 2-3 lisäkertaa, joiden hinta on   20-30 €/henkilö. Jatkosta sovitaan jumppatuntien yhteydessä.

Ilmoittautumistiedot:

  • Nimi ja Zonta-kerho ja sähköpostiosoite
  • Osallistuvien ystävien nimet ja sähköpostiosoitteet.

Lähetä nämä tiedot Teija Reinille sähköpostilla teija.reini@luukku.com perjantaihin 26.3.2021 klo 18 mennessä. Teija lähettää kaikille ilmoittautuneille linkin Zoomiin.

Maksaminen:

Maksu (oma + ystävien) pyydetään suorittamaan Zonta Klubi Helsinki IV:n tilille

FI36 1228 3000 0222 18, viitteenä zontajumppa/nimet, perjantaihin16.4.2021 mennessä.

Kerätyt varat lahjoitetaan Alue 1:n yhteislahjoituksena kotimaassa Ensi- ja Turvakotien liitolle, perusteluna poliisin raportoimat, huolestuttavasti kasvaneet väkivaltatilastot kahden viime vuoden ajalta. Kansainvälinen osuus lahjoitetaan Helvi Sipilän rahaston kautta kansainvälisiin palvelukohteisiin.

Järjestäjä:            

ZI Piiri 20 Alue 1 Zonta-kerhot

Lisätiedot:

Anja Kuosa

Zonta Klubi Helsinki IV, Ohjelma- ja palvelutoimikunnan jäsen
anja.kuosa@gmail.com
p.050-3533950