IISALMEN KEVÄTSEMINAARI PERUUNTUU COVID-19 EPIDEMIAN SEURAUKSENA

Oma ja läheistemme terveys ja hyvinvointi on tänä poikkeustilan aikana erityisen korostetusti jokaisen yksilön vastuu.
Piirihallitus ja kevätseminaaritoimikunnan puheenjohtaja Sirpa Kärkkäinen päättivät eilen 24.3.20 piirihallituksen kokouksessa yksimielisesti peruuttaa 24.-26.4.2020 kevätseminaarin Kylpylähotelli Runnin tiloissa. Kevätseminaariin ilmoittautuneita oli noin 110 jäsentä, joista noin 40 oli lupautunut toimimaan kerhonsa delegaattina.

Kylpylähotelli Runni peruu tehdyt huonevaraukset automaattisesti, eli Sinun ei tarvitse perua hotellivaraustasi Runnilla. Se perutaan hotellin toimesta kuluitta. Kevätseminaarin osallistumismaksut korvataan täysimääräisesti Iisalmen kerhon toimesta.

Jos kerhon delegaatti on ehtinyt varata matkaliput osallistuakseen ylimääräiseen piirikokoukseen, matkakulukorvaus suoritetaan delegaatille kuitteja vastaan kuten yleensä piirikokouksen jälkeen, siltä osin kuin matkalipusta ei saada hyvitystä. Matkakulukorvaus maksetaan delegaatille huhtikuun aikana. Delegaatille lähetetään hakulomake ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja se pyydetään palauttamaan 6.4.2020 mennessä. Tarkkailethan siis
postiasi!

Muille ilmoittautuneille kerhojen jäsenille ei voida korvata matkakulukorvausta peruutuksesta johtuen. Neuvomme tarkistamaan henkilökohtaisen matkavakuutuksen ehdot mahdollisten korvausten osalta.

Piirihallitus kutsuu ylimääräisen piirikokouksen koolle la 25.4.2020 klo 16:00 sähköistä tietoliikenneyhteyttä käyttäen. Sähköiseen kokoukseen osallistuvat kerhojen äänivaltaiset delegaatit ja piirihallitus. Luotettava toimivuus ja samanvertaisuus kokouksessa varmistetaan.
Kokousmateriaalit ovat nähtävissä Piirin verkkosivuilla.

Tapahtuman peruuttaminen keväisessä Iisalmessa ja 100-vuotisjuhlakauden päätteeksi on valitettavaa, mutta yhteinen etu vaatii toimenpiteitä. Toivotan teille kaikille arvokkaille Zontasisarille hyvää terveyttä ja onnellista tulevaa!

Varkaudessa 25.3.2020

Lea Helle
Governor 2018-2020
Zonta International Piiri 20 ry.