Governorin tammikuun kuulumisia

Zonta International Foundation on muuttanut koulutusohjelmiemme (Amelia Earhart, Jane. M. Klaussman , UWPA) jakosummia, UWPA nimeä ja aikatauluja. Rahastoihin on kertynyt varoja niukasti. Niistä lisää www.zonta.org/Global-Impact/Education.

Rahankeräyslainsäädännön uudistamisen ehdotukset ovat lausuntokierroksella. ZI Piiri 20:tä pyydetään myös lausuntoa 14.3.2018 mennessä. Uudistuksen ehdotuksista tarkemmin http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-324-178-7. Ehdotukset tulevat aikanaan muuttamaan myös omaa varojen keruutamme.

Viro juhlii Itsenäistymistään 24.1.2018 Juhlaa vietetään kolme vuotta teemalla Ilo ja Tulevaisuus. Ponnistelujen kohteena ovat erityisesti lapset ja nuoret.

Piirimme käynnistää huhtikuussa ZAU-kampanjan, jossa tyttöjä autetaan matematiikan haltuun otossa. Nyt meillä on mahdollisuus auttaa tyttöjä raivaamaan esteitä tulevaisuussuunnitelmilta; voimme olla kuulijoita nuorten pohdiskeluissa. Ellei kuulijaa löydy, saattaa yksin pohdiskelu johtaa masennukseen ja toivottomuuteen tulevaisuususkon sijaan. Läsnäolomme on ensiarvoisen tärkeää.

Kuulolla herkällä korvalla!

18.1.2018 Tuija Kirveskari-Tähtinen

Governor 2016-2018