Zonta jäsenyys on arvovalinta naisten ja tyttöjen paremman elämän puolesta.

Miksi Zonta? Me uskomme, että vahvistamalla naisia maailmasta tulee parempi paikka. Meillä on ilo tehdä tätä työtä yhdessä samanhenkisten ammattilaisten kanssa yhdessä Zonta e-Club of Finland1 klubissa.

Zonta-järjestössä Zonta e-Club of Finland1 on oikea valinta sinulle, jos olet kiinnostunut uudenlaisesta toimintatavasta e-Club on verkossa toimiva klubi, jonka toimintakausi on 1.6.-31.5. Uudet jäsenet pääsevät mukaan koko toimintakauden jäsenmaksulla liittymällä mukaan 1.4. alkaen Zonta e-Club of Finland1 jäseneksi.

www.zonta.org

Kiinnostaako ota yhteyttä nyt email.  e-clubfinland1@zonta.fi

MITÄ TOIVOMME SINULTA E-CLUBIN JÄSENENÄ

Zonta-järjestössä e-Club on oikea valinta sinulle, jos olet kiinnostunut uudenlaisesta toimintatavasta ja sinua kiinnostaa viestintäteknologian käyttö ja haluat oppia lisää. Zonta jäsenyys on arvovalinta naisten ja tyttöjen paremman elämän puolesta.

Toimintamme peruspilareita on että kukin jäsen osallistuu oman osaamisensa puitteissa palveluprojekteihin ja vaikuttamistyöhön, ja haluaa oman suunnitelmansa mukaan tukea taloudellisesti Zonta International Foundationin kansainvälisiä  palveluohjelmia. Toimimalla osaamistasi vastaavissa tehtävissä vaikutat naisten ja tyttöjen asemaan – sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti.  Osallistumalla alue- ja piirikokouksiin ja kansainväliseen yleiskokoukseen kannustat omalla esimerkilläsi myös muita tulemaan mukaan Zonta-toimintaan.

MITÄ VOIT ODOTTAA E-CLUBILTA

Globaalissa Zonta-järjestössä teemme ja vaikutamme yhdessä naisten ja tyttöjen asemaan niin paikallisesti kuin maailmanlaajuisesti.

Zonta e-Club on sinulle sopiva tapa auttaa muita naisia ja tyttöjä, kun oma elämäntilanteesi ei mahdollista paikallista kerhotoimintaa ja kun haluat kommunikoida ja olla vuorovaikutuksessa hyödyntämällä nykyaikaista viestintäteknologiaa. Samalla kun haluat oppia uusia toimintatapoja ja haluat kehittää omia johtamistaitojasi verkostoidut.  Verkostoista saatat löytää elinikäistä ystävyyttä.

MEITÄ KAIKKIA TARVITAAN JÄSENYYS ZONTA E-CLUBISSA

Zonta e-Club of Finland1 otettiin kansainvälisen Zonta Internationalin jäseneksi 2.6.2015. Olemme Zonta-järjestön uudenlaisen toimintamuodon ensimmäinen Zonta e-Club Euroopassa, ja kolmas koko maailmassa. Jokainen jäsen on oman e-Clubinsa jäsen ja jokainen e-Club on Zonta Internationalin jäsen.

Jokainen jäsen on luokiteltu jäsen Zonta Internationalin jäsentietojärjestelmässä.

KUN HALUAT VAIKUTTAA LIITY JÄSENEKSI

Zonta-vuosimaksu kurssista riippuen jäsenmaksu muodostuu kolmesta osasta:

  • Zonta Internationalin jäsenmaksu
  • Alle 35 -vuotiaiden osalta Zonta Internationalin jäsenmaksu
  • Zonta International Piiri 20:n jäsenmaksu
  • Zonta e-Club of Finlandin jäsenmaksu
    (kokousalustan lisenssimaksu ym. teknisiä kuluja)

Lahjoittaminen Zonta Internationalin Foundationille tapahtuu e-Clubin keräämillä varoilla toimintasuunnitelman mukaisesti. Jäsenen toivotaan tekevän myös henkilökohtaisia suoria lahjoituksia oman suunnitelman mukaan vuosittain. Lisätietoja ZI Foundation tästä!

Yhteystiedot löydät täältä!

Minä mielelläni teen tunnetuksi sitä, kuinka paljon yksikin ihminen voi tehdä. Itse olen aina ollut innokas avustaja ja halusin näin osoittaa, miten muutkin voisivat auttaa. -Helvi Sipilä Zonta International Past President