STOP tyttöjen silpomiselle! Klikkaa ja ilmoittaudu paikalle tai livestriim

Hyvä ystävä ja hyvä zonta!

Terveiset STOP tyttöjen silpomiselle seminaarista 2.11.2021. Seminaari pidettiin Eurooppasalissa ja verkossa.

Kiitos vielä kerran kaikille seminaariin osallistujille ja puhujillemme. Kiitos aktiivisesta osallistumisesta, kysymyksistä ja kommenteista.

Pahoittelemme teknistä ongelmaa seminaarin alussa. Pyrimme saamaan Ujuni Ahmedin puheenvuoron teille osallistuneille mahdollisimman pian katsottavaksi Youtube-videona. Se kestää hetken editoinnin ym. teknisten töiden takia. Lähetämme videokatselulinkin suoraan sähköpostiisi. Kaikki puheenvuorot on tarkoitus saada Youtube-videoina uudelleen koettaviksi. Teemme harrastajapohjalta, joten pyydämme kärsivällisyyttä.

Seminaarin aihe tyttöjen silpomisen ja sen vastustaminen on tärkeä zonta-järjestössä. Lue Zonta Internationalin 6.2.2021 julkaisema kannanotto.

Seminaarilla otimme ”varaslähdön” Zonta piiri 20:n vuotuisiin Zonta Says NO -toimintapäiviin (25.11. – 10.12.), jotka kuuluvat YK:n kansainvälisiin Oransseihin päiviin. Zontien ja YK:n yhteistyösuhteella on pitkät juuret: Zonta Internationalin konsultatiivinen kansalaisjärjestöasema YK:ssa alkoi jo vuonna 1969. Zontien YK-toimikunnan jäsenet toimivat New Yorkissa, Genevessä, Pariisissa, Wienissä ja Bangkokissa.

Hyvää syksyn jatkoa,

Irma Välimäki-Moring

Tapahtuman ohjelma tästä!