Torstaina 14.11.2019 verkossa klo 19-20 JOOGANIDRA-SYVÄRENTOUTUS HETKI

Jooganidra eli syvärentoutus kuuluu ikivanhaan joogaperinteeseen. Se on sisäinen pratyaharaharjoitus, joka johtaa kehon ja mielen rentoutumiseen.

Marraskuun syvärentoutushetken vetää uusi Zonta-jäsen, Suomessa ja ulkomailla kouluttautunut jooga-, meditaatio- ja rentoutusohjaaja Aino-Mari Kiianmies (ainomari.com).

Ilta toteutetaan audiona eli kuvayhteydelle ei ole tarvetta. Tarvitset vain sopivan rauhallisen paikan, jossa voit tehdä olosi mukavaksi makuuasennossa, kenties viltin alla.

 

Olemme mukana!

Mimmit & Mummot on rohkean uudenlainen, valoisa ja innostava joulutapahtuma, jossa päivitetään perinteitä ja luodaan yhdessä uusia!

Tapahtumasta löydät parhaat tee-se-itse joululahja- ja koristepajat, pääset kuuntelemaan mieleenpainuvia ja voimaannuttavia puheenvuoroja, rentoudut skumppabaarissa tai hiljaisen huoneen keitaassa ja hankit ihanat, ainutlaatuiset lahjat itsellesi ja läheisillesi.

Zontat mukaan Mimmit & Mummot -tapahtumaan

Mimmit & Mummot on rohkean uudenlainen, valoisa ja innostava joulutapahtuma, jonka järjestää POP UP ILO -events Wanhassa Satamassa 5.- 8.12.2019. Zonta International Piiri 20 ry on ilmoittautunut mukaan tapahtumaan, jonka lipputuloista 10 % jaetaan naisten elämää tukeville järjestöille.

Piirin palvelutoimikunta on omalta osaltaan mukana tapahtuman järjestelyissä, vastaten Zonta-järjestön myynti- ja esittelypöydän esillepanosta. Monipäiväinen tapahtuma vaatii kuitenkin useita ihmisiä työvuoroihin, joten toteutus kaikkien Area I:n kerhojen yhteisenä ponnistuksena on onnistumisen edellytys.

Joulutapahtuman keskeiset tiedot:
Aika: 5.-8.12.2019

Paikka: Wanha Satama, Pikku Satamakatu 3-5, 00160 Helsinki
Tapahtuman järjestää: POP UP ILO- events Oy 3018845-4

Aukioloajat

5.12 klo 14-19
6.12 klo 11-17
7.12 klo 11-19
8.12 klo 11-18

Pääsylippu: 6 €

Mimmit & Mummot -sivuilta löytyy lisää tietoa, linkki: https://www.mimmitjamummot.fi/

Ja mikä parasta – pelkästään tulemalla paikan päälle teet hyvän teon! 10 % tapahtuman lipputuloista jaetaan naisten elämää tukeville järjestöille. Tapahtuman wed sivulle tästä!

 


Suomen ensimmäinen ensikoti on vahvasti vauvaperheen asialla

Helsingin ensikotiyhdistys on kansalais- ja lastensuojelujärjestö, joka auttaa tiivistä tukea tarvitsevia vauvaperheitä ja heidän läheisiään.

Kriisi tai haasteellinen elämäntilanne voi heikentää vanhempien mahdollisuuksia vastata vauvan tarpeisiin.
Kun vauvaperheen arki ja vuorovaikutus ovat vauvan näkökulmasta turvattomia, voi Helsingin ensikoti auttaa. Tuemme vanhemmuutta niin, että vauva saa tarvitsemansa huolenpidon, hoivan ja turvan.

Jokaisella lapsella on oikeus turvalliseen alkuun elämässään!

ZONTA INTERNATIONAL PIIRI 20 RY

Zonta International on johtava, eri alojen ammattilaisten muodostama maailmanlaajuinen järjestö, joka voimaannuttaa naisia kaikkialla maailmassa palvelu- ja vaikuttamistyön avulla.

Zonta International näkee tulevaisuuden maailman sellaisena missä naisten oikeudet tunnustetaan ihmisoikeuksiksi ja missä jokainen nainen pystyy käyttämään hyväkseen kaikki kykynsä.
Sellaisessa maailmassa naisilla on käytössään tasavertaisesti miesten kanssa kaikki tarjolla olevat voimavarat ja heillä on edustus päätöksenteossa tasavertaisesti miesten kanssa.

Sellaisessa maailmassa kukaan nainen ei elä väkivallan pelossa.