Each year on 8 March, the global community celebrates International Women’s Day, recognizing women for their achievements regardless of national, ethnic, linguistic, economic or political divisions. The Zonta International community also celebrates Zonta Rose Day on 8 March, a time to reflect and give tribute to the women who have empowered us. Below are some celebrations happening across the Zonta globe. We encourage all members to attend an event close to them, or virtually if possible.

#Zonta #ZontaD20 #ZontaDistrict20 #ZontaInternational #ZontaRoseDay #Naistenpäivä #Kvinnodagen #Naistepäev #Womensday #Kansainvälinennaistenpäivä #Internationellakvinnodagen #Rahvusvahelinenaistepäev #InternationalWomensDay #IWD2024 #Naisjärjestöt

Hei sinä upea lahjoittaja,

haluamme sydämellisesti kiittää sinua Digihäirintää vastaan #yhdessä -keräykseen tekemästäsi lahjoituksesta. Sillä on todellista vaikutusta.

Kiitos lahjoituksesi Suomen zontien kokonaiskeräyssumma on kasvanut niin, että Loisto setlementin #Sua varten somessa pystyi jo nyt palkkaamaan osaavan projektityöntekijän. Hän saa rinnalleen myös toisen diginuorisotyön ammattilaisen työpanosta. Koossa A-luokan osaamista!

Yhdessä tämä työpari valmistelee digiturvataitojen koulutuspaketin tilaisuuksiin, joita zontat järjestävät eri puolella Suomea digihäirinnän vastaisen tiedon ja keinojen levittämiseksi. Tulossa on myös webinaareja, jotka tarjoavat mahdollisuuden kunnon perehtymiseen aiheeseen.

Keräyksemme jatkuu edelleen suunnitelman mukaisesti. Pysy siis kuulolla ja seuraa kanssamme, miten yhdessä voimme tehdä konkreettista muutosta häirintäkäyttäytymiseen verkossa.

Ohessa muutama kuva valittavaksi hyvän levittämiseen. Kerro kavereille, että olet reilun some-käytöksen puolella verkkohäirintää vastaan!

Sydämelliset kiitokset vielä kerran arvokkaasta tuestasi!

Ystävällisin terveisin,
Zonta e-Club of Finland 1 ry

KAMPANJAMME JATKUU ZONTA-PIIRIMME KAUTTA

Digitaalinen häirintä on merkittävä väkivallan ja lähisuhdeväkivallan muoto, jolle tytöt ja naiset ovat erittäin haavoittuvaisia. Digitaalinen häirintä kehittyy ja hakee uusia muotoja jatkuvasti. Zontat #yhdessä -kampanjan tarkoituksena on lisätä tietoisuutta digihäirinnän eri muodoista ja kehittää yhteistyömuotoja toimintaan digihäirintää vastaan.

Kampanjan varainkeruulla tuetaan Loisto Setlementin Sua varten somessa -toiminnan laajentamista aktiiviseen lähiyhteisötyöhön eri puolilla Suomea.

Tule mukaan kampanjaan lahjoittamalla suoraan MobilePay  numerolla 26956  tai verkkokaupan kautta Kampanjasivulle 

Katso turvallisuusasiantuntija Jarno Limnellin ajatuksia digimaailmasta

#yhdessä digihäirintää vastaa, tee niin kuin minä ja e-club lahjoita!
Digitaalisuus ja sosiaalinen media on tullut osaksi nuorten ympäristöä. Mitä se tarkoittaa ja miten meidän tulisi toimia luodaksemme nuorille turvallisen ympäristön?
Katso turvallisuusasiantuntija Jarno Limnellin ajatuksia digimaailmasta.

Ole mukana Digitaalista häirintää vastaan #yhdessä lahjoittamalla
mesenaatti.me/3195/digihairintaa-vastaan-yhdessa/

#vaikuttavalahja #verkkohäirintä #nettikiusaaminen #digihäirintä #stopkiusaamiselle #sanoeikiusaamiselle #kiusaamistavastaan #kiusaamineneioleok #uskallapuhua #someturvallisuus #digihyvinvointi #nuortenpuolella #somenuorisotyö #tyttöjenpuolella #nuoret #lapset #some #nuorisotyö

Turvallinen some on nuorten edellytys kasvaa ja kehittyä

Turvallinen some on nuorten edellytys kasvaa ja kehittyä. Lahjalla annat mahdollisuuden digitaalisen ahdistelun, häirinnän ja kiusaamisen ehkäisyyn. #yhdessä teemme tätä vapaaehtoisvoimin yhteistyökumppanin kanssa, jolla on kokemusta ja osaamista puuttua asiaan. Vaikuttava lahja auttaa lisäämään tietoisuutta digihäirinnän eri muodoista ja antamaan tietoa nuorille keinoista digihäirintää vastaan.
Anna sinäkin vaikuttava lahja mesenaatti.me/3195/digihairintaa-vastaan-yhdessa/ KERÄYS ON PÄÄTTYNYT

DIGIHÄIRINTÄÄ VASTAAN #YHDESSÄ

Kari lahjoitti Zontien Digihäirintää vastaan #yhdessä keräykseen.

Monet lapset ja nuoret joutuvat kohtaamaan digihäirintää, joka tunnetaan myös nimillä nettikiusaaminen tai verkkohäirintä.

Nuoret kaipaavat tukea – tue digihäirintää ehkäisevää toimintaa lahjoita Mesenaatin kautta https://mesenaatti.me/3195/digihairintaa-vastaan-yhdessa/ KERÄYS ON PÄÄTTYNYT

Tee lahjoitus nyt ja ole osa ratkaisua!

#verkkohäirintä #nettikiusaaminen #digihäirintä #stopkiusaamiselle #sanoeikiusaamiselle #kiusaamistavastaan #kiusaamineneioleok #uskallapuhua #someturvallisuus #digihyvinvointi #nuortenpuolella #somenuorisotyö #NaisiinKohdistuvaVäkivalta #tyttöjenpuolella

Pienkeräysilmoitus RA/2023/1091 KERÄYS ON PÄÄTTYNYT

Ongelma on paisunut isoksi. Me aikuiset voimme puuttua siihen ja tehdä somesta turvallisemman ympäristön lapsille ja nuorille. Lahjoita nyt ja auta meitä ehkäisemään ja torjumaan digihäirintää.

Nyt tarvitaan armeija mummoja, kummeja, pappoja, isiä ja äitejä, että nettikiusaaminen saadaan aisoihin.

Tee lahjoitus nyt ja ole osa ratkaisua! #yhdessä Mesenaatin kautta https://mesenaatti.me/3195/digihairintaa-vastaan-yhdessa/ KERÄYS ON PÄÄTTYNYT

#verkkohäirintä #nettikiusaaminen #digihäirintä #stopkiusaamiselle #sanoeikiusaamiselle #kiusaamistavastaan #kiusaamineneioleok #uskallapuhua #someturvallisuus #digihyvinvointi #nuortenpuolella #somenuorisotyö #NaisiinKohdistuvaVäkivalta #tyttöjenpuolella #zonta #zontaeclubfinland1