Amelia Earhart -tutkimusapurahat ja Young Women in Public Affairs -tunnustuspalkinnot ovat nyt haettavissa

STIPENDITOIMIKUNTA TIEDOTTAA…                                      10.9.2017

 Kaikille kerhoille tiedoksi, että sekä 2018  Amelia Earhart-tutkimusapurahat että Young Women in Public Affairs Award-tunnustustuspalkinnot on nyt julistettu haettaviksi.

Amelia Earhart Fellowship – hakuohjeet suomeksi löytyvät täältä. Hakemuslomakkeet ja kaikki muut asiakirjat ovat tulostettavissa kansainvälisiltä sivuilta.  Hakemusten on oltava päämajassa 15.11.2017 ja ne lähetetään suoraan päämajaan.

Kannustamme kaikkia kerhoja levittämään tietoa lähimmille yliopistoille, jos heillä on sopivia opetusohjelmia, jotka liittyvät avaruustutkimukseen tai -teknologiaan.

 Kannustamme kaIkkia kerhoja myös  toimimaan yhdessä paikallisten koulujen ja nuorisojärjestöjen kanssa hyvien ehdokkaiden löytämiseksi jälleen kerran myös YWPA-tunnustuspalkinnon saajiksi. Täältä löytyvät Young Women in Public Affairs Award-tunnustuspalkinnon hakuohjeet suomeksi , ruotsiksi ja viroksi. HUOM! kiinnittäkää erityistä huomiota Piiri 20 hakuaikataluun, joka on jouduttu varhentamaan kerhojen kesä-heinäkuun toimintakatkon vuoksi. Tämän palkinnon hakulomake ja muut asiakirjat ovat myös tulostettavissa kansainvälisiltä sivuilta. Muistakaa täyttää kerhoanne koskevat yhteystiedot hakulomakkeeseen ennen kuin annatte sen hakijalle täytettäväksi. Jos hakija ottaa teihin yhteyttä ja on jo täyttänyt lomakkeen, muistakaa lisätä oman kerhonne tiedot, ennen kuin lähetätte sen Stipenditoimikunnalle ennen maaliskuun 4. päivää 2018.

Piiri 20 Stipenditoimikunta toivottaa menestystä Zonta-työllenne ja toivoo jälleen saavansa hyviä hakemuksia, joista valita Piiri 20:n edustaja kansainväliseen kilpailuun. Näiden nuorten, hyvin koulutettujen naisten käsissä on maailman tulevaisuus!

 Zonta International Piiri 20

Stipenditoimikunta

Anja Kuosa, puheenjohtaja

Eija Salo, sihteeri