Kuukausikokous Työelämän tasa-arvo tasa-arvovaltuutetun näkökulmasta -webinaari

Kuukausikokous: Työelämän tasa-arvo tasa-arvovaltuutetun näkökulmasta -webinaari

Zontien toiminnan tavoitteena on edistää erityisesti naisten ja tyttöjen asemaa ja yhteiskunnallista tasa-arvoa eri alueilla. Tästä näkökulmasta zontat ovat kiinnostuneita mm. työelämän tasa-arvosta. Tasa-arvovaltuutettu Jukka Maarianvaara kertoo, miten hänen työssään työelämän tasa-arvoon liittyvät asiat näyttäytyvät tutkimustiedon valossa. Miten rekrytoinneissa otetaan huomioon kokemus.

Zontien toiminnan tavoitteena on edistää erityisesti naisten ja tyttöjen asemaa ja yhteiskunnallista tasa-arvoa eri alueilla. Tästä näkökulmasta zontat ovat kiinnostuneita mm. työelämän tasa-arvosta.

Tasa-arvovaltuutettu Jukka Maarianvaara kertoo, miten hänen työssään työelämän tasa-arvoon liittyvät asiat näyttäytyvät tutkimustiedon valossa. Miten rekrytoinneissa otetaan huomioon kokemus, koulutus ja osaaminen? Ovatko ns. lasikatot todellisuutta? Jos ovat, miten silloin tulisi toimia. Tasa-arvovaltuutetun esityksen jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä ja käydä keskustelua.

Huom! Koronarajoitusten vuoksi tilaisuus järjestetään webinaarina Teams-yhteyksin. Tilaisuudesta kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan viimeistään tiistaina 8.2.2022 sähköpostilla eeva-liisa.virkkunen@outlook.com Helsinki IV kerho

Zonta Club Helsinki IV:n jäsenien ei tarvitse ilmoittautua. He saavat sähköpostitse linkin, jota voi jakaa myös ystäville. (Tilaisuus Oodissa on peruttu.)

Lisätietoja: Tasa-arvo -valtuutettu


Tapahtuman tiedot

  • Aika:

Pin It on Pinterest