NJKL järjestää webinaarin Väkivalta mediassa – miten puuttua häirintään ja vihapuheeseen

Tervetuloa kuulemaan Suomen johtavien medioiden edustajia keskusteluun häirintään ja vihapuheeseen puuttumisesta! Vihapuhe ja verkkoväkivalta ovat uhkia tasa-arvolle ja demokratialle. Miten niihin puututaan? Kuinka suojella poliitikkoja ja journalisteja verkkoväkivallalta?

Naisjärjestöjen Keskusliiton ja tasa-arvoasiain neuvottelukunnan Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hanke järjestää jo perinteeksi muodostuneen media-aiheisen webinaarin Suomen johtavien medioiden edustajille tiistaina 27.4.2021 klo 9-11. Ilmoittaudu mukaan täältä!

Keskustelutilaisuudessa pureudutaan ongelman ratkaisemiseen ja keinoihin, joilla vihapuheeseen ja häirintään voi puuttua. Mitä ilmiölle on tehtävissä? Kuinka suojella journalisteja ja poliitikkoja verkkoväkivallalta? Mitä tulee tapahtua, jotta yhteiskunnallinen osallistuminen on kaikille mahdollista ilman pelkoa väkivallasta?

Mukana keskustelussa ovat mm. Naisjärjestöjen Keskusliiton puheenjohtaja Eva Biaudet, tasa-arvoasiain neuvottelukunnan varapuheenjohtaja Bella Forsgrén, Yleisradion uutis- ja ajankohtaistoiminnan vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen, MTV Uutisten digitaalisten alustojen toimituspäällikkö Mona Haapsaari ja Helsingin Sanomien toimittaja Satu VasantolaFacebookin edustajan mahdollinen osallistuminen varmistuu pian. Keskustelua moderoi Journalisti-lehden päätoimittaja Maria Pettersson.

Ilmoittaudu mukaan täältä.

#tasaarvoteot


Tapahtuman tiedot

  • Aika:

Pin It on Pinterest