Yhdeksän kymmenestä naisesta on kokenut elämänsä aikana seksuaalista häirintää – raportti

“UN Women Suomi teetti syksyllä 2023 kyselytutkimuksen naisten kokemasta seksuaalisesta häirinnästä Suomessa yhteistyössä eeva.fi:n kanssa. Kyselyn tulokset olivat pysäyttäviä. Yhdeksän kymmenestä naisesta Suomessa on kokenut seksuaalista häirintää elämänsä aikana – eli lähes jokainen.”

Raportti julkistettiin 23.5.2024 webinaarissa.  Anne-Maj Paldanius-Rehn osallistui ja jakoi alla olevan kiitoksen, josta löytyy linkki webinaaritallenteeseen ja mahdollisuus ladata raportti.

Kiitos, että osallistuit Yhdeksän kymmenestä – Seksuaalisen häirinnän muodot, tapahtumapaikat ja vaikutukset naisten kokemina Suomessa -raportin julkaisutilaisuuteen

Tallenne tilaisuudesta on katsottavissa täällä ja raportin voit ladata tämän linkin kautta.
Liittymällä UN Women Suomen jäseneksi olet mukana rakentamassa tasa-arvoisempaa maailmaa ja tukemassa tyttöjen ja naisten oikeuksien toteutumista. Jäsenenä mahdollistat tasa-arvotyön edistämisen erityisesti Suomessa. Liity jäseneksi täältä.

Myös yritykset ja järjestöt voivat liittyä UN Women Suomen kannatusjäseniksi ja järjestöjäseniksi. Lue lisää kannatusjäsenyydestä ja järjestöjäsenyydestä täältä.
Täältä voit myös ladata maksuttoman materiaalipaketin organisaatiollesi häirinnän lopettamiseksi.
Lämpimin terveisin,

UN Women Suomen tiimi

————————————-

Zonta Piiri 20 on UN Women Suomi jäsen ja yksi tavoitteemme on, että jokainen nainen voi elää turvassa ilman väkivallan pelkoa.