Naistenpäivänä radiomastot valaistiin keltaisiksi

 

Naistenpäivänä  8.3.2021 Lahden Zonta-kerhon aloitteesta

Lahti Energia valaisi Lahden radiomastot keltaisiksi.

 

 

Hyvää Joulua! – pikkujoulut etänä

Tämä poikkeuksellisena Korona-vuotena 2020 pidettiin kerhon iloiset pikkujoulut verkon välityksellä. Se ei tunnelmaa haitannut. Yhdessä naurettiin ja itkettiin. Kerholaisemme, entinen Lahden kerhon puheenjohtaja ja meneillään olevan kauden Governor Raisa Valve sai kerhon Helmi-tunnustuksen.

Zonta Says NO -kampanjan aikana tempaistiin

Lahden Zontakerho tempaisi Zonta Says NO -kampanjan aikana ja sai näkyvyyttä Somessa ja myös paikallisessa Etelä Suomen Sanomissa.

Lahden upea Sibeliustalo lähti tukemaan kampanjaa valaisemalla upea rakennus oranssiksi. Tästä kiinnostui myös media ja haastatteli ZontaLahden puheenjohtajaa. Sekä Sibeliustalon sivuilla, että lehdessä kerrottiin Zontien toiminnasta ja väkivallattoman maailman puolesta kampanjasta: Zonta Says NO.

https://www.sibeliustalo.fi/2020/12/01/sibeliustalo-verhoutuu-illalla-oranssiin-vakivallattoman-maailman-puolesta/

Kampanjan aikana luovutettiin myös lahjoitus Lahden Ensi ja Turvakodin lapsityölle, joka kaipaa nyt kipeästi rahoitusta jatkoon. Lahjoitus oli syyskuussa järjestetyn Lahden Zontakerhon 70 vuotis -seminaarin: ”Nainen sodassa- uhri -taistelija-rauhantekijä?” tuotto. Seminaarissa oli pääpuhujana kansainvälisestikin tunnettu oikeushammaslääkäri Helena Ranta.