Haluatko olla mukana parantamassa naisten ja tyttöjen mahdollisuuksia maailmassa?

Voit osaltasi parantaa maailman naisten ja tyttöjen asemaa tuomalla Zonta-kerhon toimintaan mukaan oman ammatillisen osaamisesi. Lahden Zonta-kerhon tavoitteena on osana kansainvälistä Zonta International -yhteisöä voimaannuttaa naiset toimimaan yhteiskunnissa täydellä kapasiteetillaan ja tasa-arvoisina miesten kanssa.

  • Vaikutatko vaativissa ammatillisissa tehtävissä?
  • Oletko valmis sitoutumaan ja antamaan aikaasi palvelu- ja vaikuttamistoiminnalle?
  • Oletko valmis maksamaa jäsenmaksusi ja hankkimaan varoja paikallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiimme?
  • Haluatko tukea Zonta-järjestön palvelu- ja stipendiohjelmia?

Jos vastaat kyllä, etsimme joukkoomme juuri Sinua. Toimiminen Zonta-kerhossa on yhteistä tekemistä ja ystävyyttä. Osallistumalla aktiivisesti paikalliseen toimintaan, jossa sinulla on mahdollisuus verkostoitua eri ammatteja edustavien naisten kanssa ja solmia elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Tule mukaan yhteiseen toimintaan!

Lahden Zonta-kerho on perustettu vuonna 1950 ja jäseniä kerhossa on 43. Jäsenmaksu on tällä toimintakaudella 120 €. Jäsenmaksut ja osa keräystuloista menevät Zonta International Foundationin kautta tehtävään kansainväliseen avustustyöhön ja stipendirahastoihin.

Mikäli olet kiinnostunut kerhon toiminnasta, ota yhteyttä lahti@zonta.fi, niin otamme sinuun yhteyttä. Uusia jäseniä otetaan vuosittain.