Toimintasuunnitelma 2022-2024

Alue 5

AD Laura Lotta Andersson Hangö-Hanko
VAD Ulla Lumijärvi Borgå-Porvoo

Kerhojen ja jäsenten aktivointi on tärkein tehtävä tällä kaudella. AD ja VAD vierailevat aktiivisesti kaikissa kerhoissa. Noin puolet ja puolet kerhoista molempina toimivuosina, yhteensä 13 kerhoa. Aluejohtaja kirjoittaa puheenjohtajille ainakin kaksi kertaa vuodessa ja soittaa kaikille puheenjohtajille ainakin kerran.
Syksyllä tapaaminen puheenjohtajien kanssa. Aluekokoukset Seinäjoen ja Varkauden piirikokousten yhteydessä sekä Vihdissä keväällä 2023 ja jossakin keväällä 2024.
Jäsenten aktivoimiseksi voi myös pitää kaikille tarkoitettuja info- ja keskustelutilaisuuksia Teamsin kautta muutaman kerran kauden aikana. Jäsenet eivät aina tiedä tarkalleen mitä on menossa, ja miksi teemme asioita tietyllä tavalla ja miten voisimme muuttaa toimintaamme, jotta sekä vanhat että uudet jäsenet viihtyisivät. Samalla voisivat kerhot saada hyviä käytäntöjä toisiltaan. Olemalla avoimia toiminnastamme voimme herättää kiinnostusta saada uusia jäseniä.
Uutiskirjeisiin pitäisi myös saada enemmän tietoa alueen toiminnasta. Heitin jo viime kaudella esille idean blogeista, ja tätä ideaa täytyy aktivoida.
Tehdään yhdessä töitä hyvällä mielellä maailman ja paikallisten naisten ja tyttöjen hyväksi.