Verkkosivuston ylläpitäjä on Zonta Club of Hiidenvesi [jäljempänä ’Kerho’], kotipaikka Vihti. Ellei toisin ilmaista, kuuluvat kaikki verkkopalvelussa esitettävän sisällön tekijänoikeudet Kerholle. Sivuilla esitetyt tiedot tai mielipiteet eivät edusta Yhdistyneiden Kansakuntien tai sen jäsenvaltioiden näkemyksiä. Kerho ei ota vastuuta sivustolle linkitettyjen ulkopuolisten sivujen sisällöstä tai toiminnasta tai näiden sivujen tarjoamista tuotteista tai palveluista.

Kerho käyttää evästeitä (cookies) seuratakseen käyttäjien toimintaa sivulla ja parantaakseen palveluja. Näitä tietoja ovat esim. IP-osoite, istuntojen määrä eri alasivuilla ja ladattujen tiedostojen määrä. Tiedosta Kerho ei kuitenkaan voi päätellä, kuka kävijä on tai missä hän asuu. Kerättyä tietoa käytetään Kerhon verkkopalveluiden kehittämisen apuna. Tietojen keräämiseen käytetään Googlen toimittamaa maksutonta Analytics-palvelua.

Henkilötietoja kerätään noudattaen henkilötietolakia ja ainoastaan silloin, kun käyttäjät jättävät Kerholle tietojaan itse tiettyjen sivuston toimintojen yhteydessä (mm. lahjoitus, verkkokauppa, sähköpostilistalle liittyminen). Kerho ei luovuta henkilötietoja eteenpäin millekään ulkopuoliselle taholle.

Copyright 2017 © Zonta Club of Hiidenvesi
Rek. nro: 209.353 Kaikki oikeudet pidetään.
hiidenvesi[at]zonta.fi

 

EU:n tietosuoja-asetus

Zontakerho Hiidenvesi noudattaa EU:n tietosuoja-asetusta, joka tulee voimaan 25.5.2018. Noudatamme asetusta henkilötietojen käsittelyssä sekä huolehdimme henkilötietojen tietoturvasta. Tietosuoja- ja rekisteriselosteita on viisi koskien (1) potentiaalisia jäseniä, (2) yhteistyökumppaneita, (3) valokuvia,
(4) jäseniä sekä vapaaehtoista tyttötoimintaa (5). Tietosuoja- ja rekisteriselosteet ovat seuraavat:

Tietosuoja_ ja rekisteriseloste_potentiaalisten jäsenten rekisteri
Tietosuoja_ ja jäsenrekisteri_yhteistyökumppanirekisteri
Tietosuoja_ ja jäsenrekisteri_valokuvarekisteri
Tietosuoja_ ja jäsenrekisteri_jäsenrekisteri
tietosuoja_ja_rekisteriseloste_hiidenveden_zontina_vapaaehtoinen_tyttötoiminta