Verkkosivuston ylläpitäjä on Zonta Club of Helsinki IV [jäljempänä ’Kerho’], kotipaikka Helsinki. Ellei toisin ilmaista, kuuluvat kaikki verkkopalvelussa esitettävän sisällön tekijänoikeudet Kerholle. Sivuilla esitetyt tiedot tai mielipiteet eivät edusta Yhdistyneiden Kansakuntien tai sen jäsenvaltioiden näkemyksiä. Kerho ei ota vastuuta sivustolle linkitettyjen ulkopuolisten sivujen sisällöstä tai toiminnasta tai näiden sivujen tarjoamista tuotteista tai palveluista.

Kerho käyttää evästeitä (cookies) seuratakseen käyttäjien toimintaa sivulla ja parantaakseen palveluja. Näitä tietoja ovat esim. IP-osoite, istuntojen määrä eri alasivuilla ja ladattujen tiedostojen määrä. Tiedosta Kerho ei kuitenkaan voi päätellä, kuka kävijä on tai missä hän asuu. Kerättyä tietoa käytetään Kerhon verkkopalveluiden kehittämisen apuna. Tietojen keräämiseen käytetään Googlen toimittamaa maksutonta Analytics-palvelua.

Henkilötietoja kerätään noudattaen henkilötietolakia ja ainoastaan silloin, kun käyttäjät jättävät Kerholle tietojaan itse tiettyjen sivuston toimintojen yhteydessä (mm. lahjoitus, verkkokauppa, sähköpostilistalle liittyminen). Kerho ei luovuta henkilötietoja eteenpäin millekään ulkopuoliselle taholle.

Copyright 2017 © Zonta Club of Helsinki IV
Rek. nro: 181.584 Kaikki oikeudet pidetään.
helsinki4[at]zonta.fi