Jäseneksi? Toimi näin!

  1. Jos sinulla on ystävä tai tuttava kerhossamme, tutustu Zonta-toimintaan hänen avullaan. Voit perehtyä toimintaamme myös nettisivustomme avulla tai osallistumalla avoimiin tilaisuuksiimme.
  1. Käy jäsenlomakkeessa pyydettävät tiedot läpi. Huomaa, että jäsenlomakkeella hyväksyt tietojesi antamisen kansainväliselle Zonta-järjestölle ja sitoudut maksamaan jäsenmaksun, mikäli sinut hyväksytään jäseneksi. Huom. Noudatamme tarkasti tietosuojasäännöksiä, joten emme kerää jäsenistä tai jäsenehdokkaista turhia henkilötietoja. Tutustu henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseemme.
  1. Täytä jäsenlomake ja lähetä se skannattuna Zonta-tuttavallesi tai suoraan kerhomme puheenjohtajalle sähköpostilla.
  1. Jäsenhakemukset käsitellään kerhon hallituksen kokouksessa ja jäsenehdokas hyväksytään tai hylätään.
  1. Hallituksessa sovitaan, kuka ilmoittaa jäsenehdokkaalle hyväksymisestä tai hylkäyksestä. Hallitus vahvistaa myös uudelle jäsenelle kummin.
  1. Kerhon jäsenyystoimikunta lisää jäsenen tiedot jäsenluetteloon ja luokittelee jäsenen Zontan ammattiluokitusluettelon mukaisesti.
  1. Kummilla on olennainen merkitys uuden jäsenen perehdyttämisessä. Kerhollamme on käytössä Kummikäsikirja.  Kummi toimittaa uudelle jäsenelle kerhomme tiedot pähkinänkuoressa, eli Kummikäsikirjan liitteen. Lisää tietoa saa kerhomme Tervetulo-oppaasta.
  1. Lämpimästi tervetuloa mukaan tärkeään työhömme!