Zonta International on palvelujärjestö. Järjestön ydinajatuksen mukaisesti myös Tampere I -kerho on osallistunut koko historiansa ajan palvelutyöhön niin paikallisella tasolla, piiritasolla kuin kansainvälisellä tasolla.

Olemme sitoutuneet Zonta Internationalin yhteisiin tavoitteisiin ja tuemme kulloisenkin kaksivuotiskauden palvelukohteita. Niihin voi tutustua täältä: https://www.zonta.org/Global-Impact/Service/International-Service

Myös piirin yhteisten kampanjakohteiden tukeminen ja piirin Keltaisen ruusun kampanjoihin osallistuminen on ollut Tampere I -kerholle itsestäänselvyys. Suunnitteilla olevasta seuraavasta Keltaisen ruusun kampanjasta on tietoa täältä: https://zonta.fi/keltainen-ruusu-kampanjalla-tytoille-matemaattis-luonnontieteellisia-zau-kerhoja/

Paikallisesti kerho on vuosien varrella tukenut muun muassa Tampereen Ensi- ja turvakodin toimintaa, TAYSin nuorisopsykiatrian osaston ratsastusterapiaa ja muuta virkistystoimintaa, MLL:n Hämeen piiriä, Tampereen Tyttöjen taloa, tamperelaisia partiotyttöjä ja paikallisia omaishoitajia. Useina vuosina olemme käyneet vanhainkodeissa ja palvelutaloissa ulkoiluttamassa ja virkistämässä vanhuksia

Keväällä 2008 tamperelaiset Zonta-kerhot ja Unifemin paikallistoimikunta perustivat kaupungin ensimmäisen Luetaan yhdessä -ryhmän. Toiminnassa vapaaehtoiset opettavat maahanmuuttajanaisille suomea sekä luku- ja kirjoitustaitoa.

Varoja palvelutoimintaan kerho on kerännyt viime vuosina teatterilippujen myynnillä sekä vuosittaisilla Mieli liikkeessä! -yleisöseminaareilla.

Seuraava hyvinvointiseminaari järjestetään Tampereen Teatterissa ma 12.2.2018. Tervetuloa! Voit seurata Mieli liikkeessä -tapahtuman uutisointia myös tapahtuman facebook-sivulta.

Tampere I -kerho myi zontien valtakunnallisen Keltaisen ruusun kampanjan silkkiruusuja 1991 Särkänniemessä ja Tapahtumien yössä. Kertyneet varat luovutettiin lastenpsykiatrian tutkimukseen ja koulutukseen. Lahjoitusta luovuttamassa Tampere I -kerhon edustajana Leena Kankainen (vas.) ja vastaanottamassa lastenpsykiatrian professori Tuula Tamminen.

Tampere I -kerholaiset ulkoiluttamassa Koukkuniemen vanhainkodin asukkaita.