Visionsa mukaisesti Zonta International näkee tulevaisuuden maailman sellaisena missä naisten oikeudet tunnustetaan ihmisoikeuksiksi ja missä jokainen nainen pystyy käyttämään hyväkseen kaikki kykynsä. Sellaisessa maailmassa naisilla on käytössään tasavertaisesti miesten kanssa kaikki tarjolla olevat voimavarat ja heillä on edustus päätöksenteossa tasavertaisesti miesten kanssa. Sellaisessa maailmassa kukaan nainen ei elä väkivallan pelossa.

Myös Tampere I:n kerhon tavoitteena on vaikuttaa monin tavoin tasa-arvon edistämiseksi. Tuemme järjestömme kansainvälistä sekä Suomen ja Viron -piirimme vaikuttamistoimintaa.

Lue lisää täältä https://zonta.fi/vaikuttaminen/  ja täältä https://www.zonta.org/Global-Impact/Advocacy  

Lue lisää järjestön myös maailmanlaajuisesta Zonta Says NO -kampanjasta täältä   https://zontasaysno.com/

Paikallisesti olemme toteuttaneet vaikuttamistoimintaa erilaisilla seminaareilla ja keskustelutilaisuuksilla sekä julkilausumilla ja vetoomuksilla Tampereen päättäjille. Tilaisuuksiemme aiheita ovat olleet muun muassa lähisuhdeväkivalta, afrikkalaisten naisten nykypäivä, naiskauppa ja naisten välinen yhteistyö.

Helmikuussa 2017 Tampere I -kerho järjesti yhdessä Tampereen Teatterin kanssa yleisötilaisuuden lähisuhdeväkivallasta. Keskustelemassa oli useita alan asiantuntijoita, yleisöä Frenckell-näyttämön katsomollinen.

Keväällä 2016 kerhomme osoitti vastustavansa kaikenlaista kiusaamista ja väkivaltaa osallistumalla Aamulehden Puutun peliin -kampanjaan.