Rakkautta ja kohtaamisia Ritarihuoneella

Kun Ritarihuoneen ovet sulkeutuivat tämän vuoden kevätkonsertin päättymisen merkiksi, voimme olla kiitollisia monista musiikkiesityksistä ja kohtaamisista. Yhdessä toteutimme konsertin, joka oli elämys kuulijoille ja ilmeisesti myös esiintyjille. Carl Leen sanoin: ”It was an absolute delight.”

Matildan kokoaman ohjelman upea romanttinen teema sulatti kuulijoiden sydämet. Lopun yhteisnumero kiteytti muusikkojen hienon osaamisen ja rentouden. Vähän sellainen kotikonserttifiilis! Tutustu tästä esiintyjiin ja konsertin ohjelmaan kokonaisuudessaan.

Tämän vuoden ihastuttava nuori stipendiaatti Noora Ylönen on ollut aikaisemmin konsertissamme Marita Viitasalon sivunkääntäjänä. Myös Nooran molemmat vanhemmat ovat esiintyneet konserttisarjassamme vuosien varrella. Joka vuosi Marita löytää tulevaisuuden tähden, jonka uraa voimme seurata jatkossa.

Ritarihuoneen remontin takia peitetyt ikkunat lisäsivät hämyisän tunnelman, ja tarjoilupöytien kukkia nähdään kuvaajien määrästä päätellen monissa Instagram-päivityksissä. Kukka-asetelmia ihan fanitettiin, olivat niin englantilaistyylisiä ja luonnonvaraisia kasveja hyödyntäviä – kuin omasta puutarhasta haettuja (kuten osa olikin).

Mukana oli tänä vuonna ilahduttavasti uusia kuulijoita, myös nuoria. Heitä toivomme toki lisää!

Toivottavasti tapaamme myös ensi vuonna. Alustavasti Ritarihuone on varattu tiistaille 26.5.2020. Kerhomme jäsen Jaana Seitovirta on ystävällisesti luvannut jatkossa ottaa päävastuun konsertin järjestelyistä.

Kiitos konsertin tekijöille, talkoisiin osallistuneille, lippuja myyneille ja lipun ostaneille!

Marjut Kokko

Kevätillan konsertin tunnelmia 2019 (kuva: Johanna Lampinen, Zonta-kerho Helsinki I)

Konsertin tuotto ohjataan Zonta-järjestön kotimaisiin ja kansainvälisiin kohteisiin naisten ja tyttöjen terveyden ja koulutuksen tukemiseksi.

Lisätietoja Zonta -järjestöstä ja avustuskohteistamme:
http://www.zonta.fi/
http://www.zonta.org/