Suomen ensimmäinen Zonta-kerho jatkaa työtä naisten ja tyttöjen hyväksi – Tule sinäkin mukaan!

Mikä yhdistää Tove Janssonia, Elisabeth Rehniä ja juuri sinua? Jos tulet Zonta-kerho Helsinki 1:n jäseneksi, ainakin se että olette kuuluneet samaan kerhoon eri vuosikymmeninä!

Jos olet kiinnostunut Zonta-kerho Helsinki 1:n jäsenyydestä, ota yhteyttä kerhon puheenjohtajaan Agneta Ekstrandiin (agneta.ekstrand[at]pp.inet.fi). Erinomainen tapa päästä tutustumaan kerhon toimintaan on tulla vierailemaan kerhokokoukseen. Tulevista kerhokokouksista löydät lisätietoa Tapahtumakalenterista.

Kerhomme periaatteena on, että kaikille jäsenille osoitetaan ainakin yksi tehtävä jossain toimikunnassa. Kun liityt kerhoomme, sinut sijoitetaan heti johonkin toimikuntaan, jotta pääset kiinni kerhon toimintaan ja pystyt perehtymään nopeasti asioihin.

Kerholla on ajantasainen ja konkreettinen perehdyttämismateriaali, joka tukee uusien tehtävien vastaanottamista. Materiaaliin kuuluu vuosikello, josta saat kuvan tärkeimmistä tehtävistä ja tapahtumista.

Jäsenyys avaa vaikutusmahdollisuuksia ja verkostoja

Kun liityt jäseneksi, sitoudut samalla osallistumaan aktiivisesti kerhon kokouksiin ja Zonta-toiminnan tavoitteiden toteuttamiseen. Jokainen jäsen vastaa omalta osaltaan kerhon tavoitteiden toteuttamisesta.

Kerho tiedottaa tapahtumista ja meneillä olevista hankkeista pääasiallisesti sähköpostitse ja omien kotisivujensa kautta. Tapahtumat käsitellään myös kuukausikokouksissa. Kokouksissa jaetaan paljon tietoa, ja sinun kannattaa osallistua niihin. Kokoukset ovat myös erinomainen paikka verkottua muiden jäsenten kanssa.

Kerhomme on keskusteleva ja avoin. Tule mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan muita!