Kuopio I Zonta-kerho

Me Kuopio I Zonta-kerhon jäsenet olemme osa kansainvälistä Zonta-järjestöä ja haluamme omalta osaltamme edistää naisten ja tyttöjen asemaa niin Kuopiossa kuin myös valtakunnallisesti ja maailmanlaajuisesti.


ZI Piirin Golfmestaruuskisa 2024 sekä Kuopion Zonta-kerhon hyväntekeväisyysgolfkisa

Tervetuloa pelaamaan ZI Piiri 20:n 33. Golfmestaruuskisa 2024 ti 30.7.2024 klo 9.00 alkaen Tahko Golfin Lake & Forest kentällä
Pelimuoto on tasoituksellinen pistebogey-kisa

Samalla pelataan Kuopion Zonta-kerhon järjestämä hyväntekeväisyysgolf-kisa Best Ball -parikisana.
Erikoiskilpailuina ovat lähimmäs lippua ja pisin avaus.

Paras Zonta palkitaan ja hän saa kiertopalkinnon. Lisäksi palkitaan kaikki hyväntekeväisyyskisan parhaat pelaajat, paras scratch-lyöntipelitulos, sekä erikoiskilpailujen voittajat.

Ilmoittautuminen Tahko Golfin kilpailukalenterin kautta, jossa myös näkyy ilmoittautumisajan päättyminen. Zonta-jäsenten on muistettava mainita osallistumisesta Zonta golfmestaruuskisaan.

Maksu kisaan on 80 €/osallistuja, johon sisältyy lounas pelin jälkeen. Maksusta lahjoitamme 20 € Pohjois-Savon Hyvinvointialueen Nuorisopsykiatrian osastolle. Osallistumismaksu maksetaan ennen kisaa caddiemasterille.

Tahkovuorella on mahdollisuus edulliseen majoitukseen 8-henkilön (4 x 2 hh) Golden Resort paritalohuviloissa (135 m2) Lake & Forest golfkentän laidalla hinta 379 €/1 vrk tai 679 €/2 vrk sisältäen liinavaatteet pedattuna, pyyhkeet ja loppusiivouksen. Varaukset ja tiedustelut: atte.airaksinen@tahkochalet.fi tai puh. 044 378 8081

Katso majoitus: https://www.goldenresort.fi/majoitus/paritalohuvilat/

Lisätietoja: Kirsti Tamminen, puh 040 564 3333

Kuopion Zonta-kerho

Tervetuloa viettämään aikaa yhdessä ja pelaamaan upealle Tahko Golfin kentälle!

Kauden 2023-2024 viimeinen kokous

Kevään viimeinen kuukausikokous aloitettiin puolentoistatunnin patsaskävelyllä Kuopion keskustassa alkaen Snellmain puistosta.  Innostavana oppaana toimi Jaakko Untamala. Alla hyisessä kelissä kävelyyn osallistuneita Zonta-sisaria oppaan seurassa Minna Canthin patsaan juurella.

Hyväntekeväisyyskirpputori 26.-27.4.2024

Aluetapaaminen Pieksämäellä 2.3.2024

 
Kerhomme edustajat olivat mukana zontien aluetapaamisessa Pieksämäellä, Nokkalan Käräjätuvalla. Paikalla oli lähes kolmekymmentä itäisen Suomen zontaa vaihtamassa zonta-tietoutta, kokemuksia sekä innostusta zonta-työstä.


Tilaisuudessa governor Merja Ora luovutti kunniakirjan kuopiolaiselle yrittäjäaktivisti Maria Korhoselle. Hänet oli valittu Zonta Internationalin Women in Business 2023 stipendin saajaksi.


Ohjelmassa oli myös äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori Marianne Tyrväisen mielenkiintoinen esitelmä kirjailija Aila Meriluodon tuotannosta ja henkilöstä.

Tarjolla argentiinalaista tangoa


Tervetuloa

Argentiinalaisen tangomusiikin ilta Kuopion kaupungintalon juhlasalissa keskiviikkona 21.2.2024 klo 18.00.

Esiintyjänä Sexteto Viento

Järjestää Kuopion Zonta-kerho I
ohjelmalehtinen 20 euroa

 

 

 

 

 

 

 

Zontien jouluinen myyntipöytä

Osana Zonta Says NO to violence against women – Naisiin ja nuoriin kohdistuvan väkivallan vastaista kampanjaa Kuopion Zonta kerho I järjestää jouluisen myyntipöydän kauppakeskus Aapelissa 1.-2. ja 8.-9.12.2023 (pe klo 10-19 ja la klo 10-17).

Seuraa Zonta Says NO -kampanjaa myös Instagramissa (@zontakerhokuopio1) ja/tai Facebookissa (Zonta-kerho Kuopio I).

Kerhon historia on arkistoitu

Kerhomme arkistointi- ja historiatoimikunta on tehnyt arvokasta työtä kokoamalla jäsenistöllä tallessa olleesta materiaalipaljoudesta olennaiset säilytettävät dokumentit. Tämä Kuopio I Zonta-kerhon tallennettava aineisto on toimitettu 1.11.2023 arkistoitavaksi Kansallisarkiston Joensuun toimipisteeseen.  Aineisto kattaa vuodet 1971 – 2013 ja sisältää mm. arvokkaita leikekirjoja valokuvineen sekä tärkeimmät toimintaan liittyvät pöytäkirjat tulevien tutkijasukupolvien käytettäväksi.