Jäsenasioissa voit ottaa yhteyttä kerhon puheenjohtajaan tai hallituksen jäseniin.
puheenjohtaja     Pirkko.kajander1(at)outlook.com

Vuonna 1919 perustettu Zonta International on eri alojen ammattilaisten muodostama maailmanlaajuinen järjestö, joka voimaannuttaa naisia kaikkialla maailmassa palvelu- ja vaikuttamistyön avulla ja vaikuttaa edistääkseen naisten ihmisoikeuksia kansainvälisillä, kansallisilla ja paikallisilla tasoilla. Zonta Club of Iisalmi kuuluu kansainväliseen Zonta International – hyväntekeväisyysjärjestöön.
Kerhon tarkoituksena on edistää Zonta Internationalin päämääriä. Iisalmen Zonta-kerho on perustettu vuonna 1997. Kerho on aktiivisten, rohkeiden voimanaisten kerho, jossa luovuus ja heittäytyminen kuuluvat asiaan. Kerhossa on jäseniä noin 40 eri puolilta Ylä-Savoa. Toimintamme päätapahtuma onmaaliskuussa Minna Canthin päivä, jonka lisäksi järjestämme muita tapahtumia ja varainkeräystempauksia.
Tapaamme joka kuukauden viimeinen keskiviikko kuukausikokouksessa. Alla näet ajankohtaiset tapahtumat ja tapahtumakalenterista muut tapahtumat. Sinä aktiivinen nainen, olet tervetullut innostavaan joukkoomme!

 

Miksi olen Zonta? Katso, mitä kerhomme jäsenet ovat tähän vastanneet. Haluaisitko sinäkin vaikuttaa tyttöjen ja naisten asemaan ja olla Zonta?