Leijat Nummelan Satumetsän yllä

Koko perheen tapahtuma Leijat Nummelan Satumetsän yllä järjestetään yhdessä usean toimijan kanssa 19.8.2023 klo 10-15 Nummelan lentokentällä sekä sen läheisyydessä Tarmon majalla. Myös Hiidenveden zontakerho on mukana järjestämässä mukavaa tekemistä ja toivottaa kaikki tervetulleiksi mukaan.

Satumetsässä Tarmon hiihtomajalla (Hiidenvedentie, Nummela) on erilaisia puuhapisteitä:

Vihdin kuvataidekoulu pitää leijapajaa, Mirkun talli ajeluttaa lapsia poneilla klo 10-12, Vihdin kunnankirjasto virittää peikkojen taikapadan, Vihdin rennot heittelijät (ViRHe ultimate) opastavat frisbee-heittoja, Vihdin Taitoluistelijoiden pisteellä tapaat perhosia ja keijuja. Vihdin Salisusien pelikaukalossa pääsee kokeilemaan salibandya. Artway järjestää taiteellista tekemistä ja Mannerheimin lastensuojeluliiton Vihdin osasto ohjaa metsäistä kivimaalausta. Musiikkileikkikoulu Ti-Ti-Taa laulattaa ja leikittää lapsia. Tanssiopisto Vinhan pisteellä liikutaan ja Taekwondo Vihti etsii jalan ja käden polkua. Minni Jääskeläinen tekee kasvomaalauksia ja Zontakerho Hiidenveden keppihevosradalla voi tuntea vauhdin hurmaa. Musiikkileikkikoulun vetäjä Marjo Suominen ohjailee kävijöitä kuulutuksin.

Lentokentän alueella esitellään purjekoneita, ultralentokoneita, lennätetään radio-ohjattavia lennokkeja. Vanhan hallin kulmalla pääsee tutustumaan purjelentosimulaattoriin ja uusien hallien ovet ovat avoinna.

Suuria leijoja lennättää sään ja tuulen niin salliessa lentokentän puolella Vihdin leijaseura.

Tapahtumaan voi varata peräkonttikirppispaikan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: vihti@lions.fi. Lisätietoja saa ilmoittautumisen jälkeen. Paikka maksaa 20 euroa.

Zontakerho avaa paikalle kahvilan ja myy hattaroita. Lions Club Vihti myy makkaraa, hotdogeja, muurinpohjalettuja ja pehmiksiä. Clubilta voi majalla ostaa leijoja, itselleen lennätettäviksi ja Vihti-viirejä erikorkuisiin lipputankoihin.

Satumetsälle pääsee parhaiten kävelemällä. Jos tulet autolla, autot parkkeerataan koulukeskuksen pihaan, josta ohjataan edelleen alikulun kautta tapahtumaan.

Tilaisuudessa voi varata lentoja purjekoneisiin: 110 eurolla pääsee 500 metrin korkeuteen ja 210 eurolla kilometriin. DC -3 kyytiin pääsee varaamalla lennon ennakkoon osoitteesta https://www.dc-ry.fi/jasenlennot.

Nummelan lentokenttäyhdistyksen (EFNU) Tower Cafe on avoinna vanhassa lennonjohtotornissa. Ohjaus Airhotellin läheiseltä parkkipaikalta tai kentältä.

Tilaisuuden järjestävät Lions Club Vihti, Zontakerho Hiidenvesi ja Nummelan lentokenttäyhdistys.