Zonta-ilta 13.2.2024 – Villasukkajoogaa

Tervetuloa helmikuun Hiidenveden Zonta-kerhon tapahtumaan tiistaina 13.2.2024 klo 17.30-18.45! Sukellamme lempeän villasukkajoogan maailmaan Joogantain salilla ❤️. Kyseessä on meille räätälöity, palauttava, mielen ja kehon hyvinvointitunti. Sopii meille kaikille, eikä vaadi aiempaa kokemusta joogasta. Ei vaikeita liikkeitä, vaan lempeä hetki yhdessä. Kerho kustantaa jäsenilleen tämän hyvinvointi-illan. Mukaan mahtuu 15 hlöä ja jos halukkaita on enemmän, järjestämme toisen samanlaisen tapahtuman.

Tavoite?

Antaa kehon ja mielen päästää irti arjen tohinoista ja laskeutua virkistäytyneenä ja uudistautuneena kohti hyviä yöunia.

Mitä odottaa?

Joogantain villasukkajooga on lempeää kehoa ja mieltä huoltavaa joogaa, jossa asanoissa viipyillään rauhassa n. 5-20 minuuttia asanasta riippuen.

Kenelle?

Villasukkajooga sopii lähtökohtaisesti kaikille, tunnilla käytetään apuvälineitä tukemaan kehoa ja asanoista löytyy aina variaatioita joita käyttää jos jokin asana ei jostain syystä omalle kehollesi sovi.

​Missä?

Joogantain osoite on Vihdintie 4-6, 03100 Nummela.  Salin sisäänkäynti on R-Kioskin ja Nordean rakennusten välisellä kujalla.

Mitä mukaan?

Rennot ja vaatteet, lämpimät sukat, vesipullon sekä odottavan mielen. Viileämmillä keleille kannattaa hidastempoisille tunneille laittaa lämpimästi päälle. Salilta saat kaiken tarpeellisen, mutta jos omistat voit ottaa halutessasi mukaasi oman jooga-maton.

Huomioitavaa? Muistathan mainita tunnille tullessasi jos kehossasi on jotain rajoitteita.​

​TERVETULOA🙏❤️!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 9.2.2024 mennessä Teealle
(teea.hurme (at) live.ie)

Lue lisää Joogantaista ja villasukkajoogasta.

********************************************

Kiinnostuitko Zonta-toiminnasta? Kyllä kannattaa, sillä kerhossamme on kivaa porukkaa ja motivoivaa toimintaa. Verkoistoitumalla pääset vaikuttamaan ja saat uusia kontakteja.

Tervetuloa tutustumaan meihin. Laita viestiä osoitteeseen Hiidenvesi(at)zonta.fi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Facebook-sivultamme  https://www.facebook.com/hiidenvedenzonta löydät myös tietoa toiminnastamme.


Tapahtuman tiedot

  • Aika:

Share This