Mia Halme webinaarivieraana 7.2.2024

Viisi valittua dokumenttisarjan käsikirjoittaja ja ohjaaja Mia Halme webinaarivieraana keskiviikkona 7.2.  Klo 18:30 – 19:30.

Sanna Marinin hallituksesta kertova TV-dokumenttisarja Viisi valittua on saanut valtavasti huomiota Suomessa ja maailmalla.

NAISTEN osallistumisella politiikkaan on Suomessa pitkät perinteet, mutta silti yleinen kokemus on se, että naispoliitikkoja arvioidaan ja kritisoidaan yhä mieskollegoita tiukemmin. Dokumentti käsittelee naisten omia tuntoja politiikan johtotehtävissä.

Kolmiosaisen sarjan on ohjannut yhteiskunnallisiin dokumentteihin keskittynyt käsikirjoittaja ja ohjaaja Mia Halme. Hänen aiempia töitään ovat esim Jussi-palkittu dokumentti huostaanotetuista lapsista Ikuisesti sinun ja avioeroja käsittelevä Joka toinen pari.

Meillä Zontilla on ilo saada hänet vieraaksemme kertomaan  ajatuksia tästä dokumenttihankkeesta ja naisista politiikan johtajina keskiviikkona 7.2.  Klo 18:30 – 19:30.

Ilmoittautumiset johanna.ovaska (at) zonta.fi viimeistään 6.2. Osallistumislinkki lähetetään webinaaripäibänä. Tervetuloa!


Tapahtuman tiedot

  • Aika:

Share This