I Hangö har man redan i 40 år gjort arbete för flickornas och kvinnornas väl! – Hangossa tehty jo 40v työtä tyttöjen ja naisten hyvinvoinnin puolesta!

Zonta Club of Hangö-Hanko firar sin officiella 40-årsdag 22.3.2022. Klubbens bärande kraft ända från början har varit Barbro Salste vars långvariga medlemsskap och arbete för flickors och kvinnors välmående uppmärksammades också internationellt från föreningens sida. Den egentliga festen firas på sensommaren. Vi återkommer om det närmare tidpunkten. Zonta Club of Hangö-Hanko viettää virallista 40v syntymäpäiväänsä 22.3.2022. Yhdistyksen kantavana voimana on … Read More

Hyvää uutta vuotta / Gott nytt år!

Vuosi 2021 saatiin päätökseen edelleen vaihtelevissa tunnelmissa. Välillä kyettiin onneksi tapaamaan perinteikkäästi kasvokkainkin, ja syksyn suvantovaiheessa ehdimme järjestää onnistuneen ZONTA Says no -kampanjan. Paikallisen Kino Olympia -elokuvateatterin tukemana saimme järjestettyä Sama nainen -elokuvanäytöksen 27.11., jonka lippu- ja arvontatulojen kautta onnistuimme keräämään yhteensä 1.144 € lahjoitettavaksi Karjaalla toimivalle Villa Familia -turvakodille. Turvakoti auttaa perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa, tai sen uhkaa kokeneita ja … Read More

Hyvää kesää!

Tämäkin kausi saatiin päätökseen ! Korona toi lisähaasteita myös Hangon kerhon toimintaan kaudella 2020-2021 ja vuosi olikin hyvin erilainen. Elokuussa kokoonnuimme Hangon Casinolla kerhon kesätapaamiseen ennen kauden alkua. Oli hienoa nähdä monia uusia jäseniä  – ja kauden aikana saimme vielä lisää uusia ja innokkaita jäseniä kerhoomme mikä on ihan mahtavaa !

Zonta Club of Hangö-Hanko

Hangö-Hanko Zonta Club ry on palveluorganisaatio, joka toimii Zonta Internationalin periaatteiden mukaan. Zontan pääasiallinen tavoite on parantaa tyttöjen ja naisten asemaa maailmassa  palvelu- ja vaikuttamistyön avulla, ja voimaannuttaa naisia kaikkialla maailmassa. Jäsenet edustavat erilaisia ammattikuntia ja teemme aktiivista jäsenhankintaa tavoitteena saada klubiimme uusia jäseniä – jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan ole yhteydessä meihin!

Zonta Says No -tapahtuma Hangossa 27.11.2019

Vuosittain toteutetaan 16 päivää kestävä Zonta Says No -kampanja sukupuoleen kohdistuvaa väkivaltaa vastaan marraskuun 25. päivästä joulukuun 10. päivään. Kampanjan aikana Zonta-kerhot ja Zontan jäsenet kaikkialla maailmassa toimivat ja vaikuttavat lopettaakseen sukupuoleen kohdistuvan väkivallan sen kaikissa muodoissa.   Hangon Zonta-kerho järjestää keskiviikkona 27.11. tapahtuman Kaupungintalon lämpiössä klo 18 alkaen. Kolme asiantuntevaa naista kertoo eri näkökulmista millaista väkivaltaa naiset Suomessa valitettavasti … Read More

Hangon Zonta klubin hyväntekeväisyysbrunssi ja -konsertti 2018

       Hangö-Hanko Zonta club avasi ”16 days of activism”-kauden 25.11.2018 järjestämällä ravintola Origon luxusbrunssin. Tarjolla oli parikymmentä lajia syötävää, tuoremehuja, juustoja ja jälkiruokana porkkana- ja suklaakakkua, ja kuohuvaa sai ostaa palan painikkeeksi.

Ocean Ladies

Hankolainen Zonta Tina Hellstén on mukana ensimmäisessä suomalaisessa naisistossa ARC-purjehduskilpailussa (Atlantic Rally for Cruisers) Espanjan Las Palmasista Karibian St. Lucialle. Kilpailu kestää noin 3 viikkoa ja siihen osallistuu reilu 200 venekuntaa. Matkaa kilpailulle kertyy 2700 merimailia.