Hyvää kesää!

Tämäkin kausi saatiin päätökseen ! Korona toi lisähaasteita myös Hangon kerhon toimintaan kaudella 2020-2021 ja vuosi olikin hyvin erilainen.

Elokuussa kokoonnuimme Hangon Casinolla kerhon kesätapaamiseen ennen kauden alkua. Oli hienoa nähdä monia uusia jäseniä  – ja kauden aikana saimme vielä lisää uusia ja innokkaita jäseniä kerhoomme mikä on ihan mahtavaa !

Syksyllä vielä ehdimme järjestää joitakin kokouksia, mutta pian siirryttiin etäkokouksiin Teamsin kautta. Kuten muillakin kerhoilla varainhankinta on tällä kaudella kärsinyt eikä erityisiä tapahtumia voitu järjestää. Onneksi kerhon talous on hyvällä mallilla ja tänäkin vuonna pystyimme lahjoittamaan rahaa eri hyväntekeväisyys-kohteisiin.

 

Koska mitään Zonta Says No -tapahtumaa ei voitu järjestää, satsattiin tänä vuonna Zonta Says No -kampanjan ajan Hangossa muilla tavoin ja pyrittiin saamaan näkyvyyttä kaupunkiin 16 päivän ajaksi.

Hangon vesitorni sai kampanjan ajaksi oranssin valaistuksen ja yhtenä viikonloppuna myös Hangon kaupungintalo loisti oranssiksi valaistuna. Keskustan kävelykadulla oli kampanjan julisteita 16 päivän ajan oranssien lyhtyjen valaisemina. Zonta says no -materiaaleja ja tietoja jaettiin myös somessa ahkerasti.

 

 

 

Naisten päivänä skoolattiin klubin Naisten päivän etkoilla virtuaalisesti yhdessä !

Uusi hallitus ja toimikunnat kaudelle 2021-2022 valittiin keväällä Teamsin kautta etänä järjestetyssä vaalikokouksessa, jossa olikin osallistujia runsain mitoin. Toivottavasti pääsemme tapaamaan kaikkia vanhoja ja uusia kerhon jäseniä heti elokuussa kesätapaamisen merkeissä ja viimeistään syksyllä kauden käynnistyessä. Siihen asti hyvää kesää kaikille!!

 

 

 

Den välmående kvinnan – Hyvinvoiva nainen

EN EFTERMIDDAG FÖR KVINNOR – NAISTEN ILTAPÄIVÄ
7.3.2020 kl 13:00-16:00 Hangö Stadshuset / Hangon Kaupungintalo

Lue lisää

Zonta Club of Hangö-Hanko

Hangö-Hanko Zonta Club ry on palveluorganisaatio, joka toimii Zonta Internationalin periaatteiden mukaan. Zontan pääasiallinen tavoite on parantaa tyttöjen ja naisten asemaa maailmassa  palvelu- ja vaikuttamistyön avulla, ja voimaannuttaa naisia kaikkialla maailmassa. Jäsenet edustavat erilaisia ammattikuntia ja teemme aktiivista jäsenhankintaa tavoitteena saada klubiimme uusia jäseniä – jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan ole yhteydessä meihin!

Lue lisää

Foto: Paulina Rökman

Zonta Club of Hangö-Hanko facebookissa:  https://www.facebook.com/ZontaHanko/