Kerhomme toimii pääkaupunkiseudun läheisyydessä Keski-Uusimaalla kolmen kunnan alueella – Tuusulassa, Keravalla ja Järvenpäässä. Yhteensä kerhomme alueella asuu noin 100.000 asukasta.

TUUSULA

Tuusula on kestävästi kehittyvä kunta lentokentän läheisyydessä Helsingin metropolialueella. Luonnonläheisessä kulttuurikunnassa asuu yli 38.000 asukasta. Tuusulan keskuksia ovat Hyrylä, Jokela ja Kellokoski.

 

Tuusulan kunnan nettisivut

 

KERAVA

Kerava on turvallinen ja mukava kaupunki, jossa pidetään huolta ihmisistä ja ympäristöstä. Täällä voit asua kodikkaalla pientaloalueella tai modernissa kaupunkikeskustassa. Kerava jakautuu Alikeravaan, Ylikeravaan, Sompioon, Kalevaan, Lapilaan, Ahjoon, Kannistoon, Kiltaan, Koivikkoon ja Sorsakorpeen, Savioon, Kaskelaan, Jokivarteen ja Keskustaan. Keravalaisena pääset nauttimaan monipuolisista liikuntamahdollisuuksista sekä vireästä kulttuuritarjonnasta.

Keravan kaupungin nettisivut

JÄRVENPÄÄ

Järvenpää sijaitsee lähellä pääkaupunkiseutua, pääradan varrella ja kahden moottoritien tuntumassa, vajaan puolen tunnin päässä lentokentältä. Lähellä, keskustan kävelykatu Jannen päässä, on myös maakuntajärvemme Tuusulanjärvi.

Järvenpään kaupungin nettisivut