Tuusula-Kerava-Järvenpää Zonta-stipendihaku käynnissä

Kerhomme viiden vuoden välein jaettava 1.000 euron stipendi on nyt haettavissa. Hakuaika päättyy 31.12.2020.

Lisätietoa kriteereistä ja aikataulusta löydät täältä.

Onko sinulla tai tuttavallasi unelma, jonka toteuttamiseen 1.000 euroa olisi tervetullut lisä? Odotamme hakemustasi!

Keravan turvakodille Zonta-kerhomme lahjoitus

Syyskuun kuukausikokouksessa kerhomme keräsi askartelutarvikkeita Keravan turvakodin asukkaille. Saimme kerättyä ison kasan askartelutarvikkeita ja hygieniatuotteita, jotka toimitettiin suoraan turvakodin henkilökunnalle. Lahjoituksemme toimitti perille jäsenemme Tuula VIrta.
Meistä on hienoa tukea paikallisen turvatalon toimintaa. Olemme olleet myös vahvasti vaikuttamassa turvatalon saamiseksi alueellemme ja haluamme jatkossakin tukea turvakodin toimintaa. Tällä kertaa konkreettisen tavaralahjoituksen avulla.

Kerhon toimihenkilöt kaudelle 2020-2021 valittu

Kerhon sääntömääräinen vaalikokous pidettiin koronaviruspandemian vuoksi poikkeuksellisesti vasta 13.8. ja kokouksessa henkilöt hallitukseen ja toimikuntiin.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Tarja Hammarberg, varapuheenjohtajaksi Pälvi Myyry, sihteeriksi Susanna Sarvikivi, rahastonhoitajaksi Marjukka Aaltonen ja jäseniksi Merja Pulla ja Katja Kanerva.

Toimihenkilöt valittiin myös palvelutoimikuntaan, tapahtumatoimikuntaan, naistenoikeuksien toimikuntaan, jäsenyystoimikuntaan, PR- ja viestintätoimikuntaan ja vaalitoimikuntaan.

Toiminta on käynnistynyt aktiivisesti ja etsimme lisää uusia jäseniä toimimaan tyttöjen ja naisten paremman aseman edistämiseksi.

Ota yhteyttä – tervetulleita ovat sekä naiset että miehet!