Seminaari onnistui hienosti!

Saimme kuulla Nainen työelämässä -seminaarissa kolme vaikuttavaa ja asiantuntevaa esitelmää. Gasumin toimitusjohtaja, tekniikan tohtori Johanna Lamminen muistutti, että toimenpiteet ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi on tehtävä tänään. Siksi kaikki olemassa oleva tekniikka on otettava käyttöön nyt heti.

Johtavana tutkijana Lukella työskentelevä filosofian tohtori Tytti Sarjala toivoi, että kaikki se puu, joka Suomessa hakataan, käytettäisiin tarkemmin, ja siitä otettaisiin näin kaikki mahdollinen hyöty irti. Lukessa tutkitaankin parhaillaan paljon puun tuotannon sivuvirtoja.

Tietojohtamisen yksikön päällikkönä Tampereen yliopistossa toimiva kauppatieteen tohtori Nina Helander esitteli Tampereen uutta korkeakouluyhteisöä sekä tietojohtamista. Hän kertoi, että tietojohtamisen yksikössä luodaan tiedosta arvoa yhdistämällä teknologiaa, ihmisiä ja liiketoimintaa.

Puheiden välissä kuultiin musiikkia ja taukojumpattiin. Seminaariannin täydensivät kahvipöydän runsaat tarjoilut. Oma Zonta-joukkomme erottautui yleisöstä iloisesti keltaiset huivit kaulassa.

Kiitos kaikille seminaariimme osallistuneille!