Zonta Sata-Häme toimii Hämeenkyrön, Ikaalisten, Jämijärven, Kihniön ja Parkanon alueella

Hämeenkyrö on rehdisti lande kunta vain 30 minuuttia Tampereelta länteen. Hämeenkyrössä eletään turvallista ja tyytyväistä elämää vain kivenheiton päässä Kolmostieltä. Raitilla asustavat sulassa sovussa rapiat 10 000 asukasta, lähes 1000 yritystä ja lähes yhtä monta lehmää, hevosta ja muuta nelijalkaista. Kehuvat meitä mukavaksi paikaksi elää ja yrittää!

Ikaalinen on viehättävä reilun 7000 asukkaan pikkukaupunki luonnonkauniissa järvimaisemassa, 55 km Tampereelta pohjoiseen. Ikaalinen on tunnettu mm. Ikaalisten Kylpylästä sekä jokakesäisestä Sata-Häme Soi -musiikkijuhlastaan. Wanhan Kauppalan kulttuurimiljöö kuuluu vahvasti Ikaalisten identiteettiin.

Jämijärvi on noin 2000 asukkaan kunta Satakunnassa. Jämijärven helmi on harjujensuojeluohjelmaan kuuluva Jämi, joka tarjoaa elämyksiä ja aktiviteetteja ympäri vuoden. Tule–näe–koe Jämi!

Kihniö Pirkanmaan pohjoisrajalla on vajaan 2000 asukkaan kunta. Luonnonkaunis kunta vesistöineen on houkutellut ulkopaikkakuntalaisia rakentamaan yli 600 loma-asuntoa. Kihniössä on monipuoliset kalastusmahdollisuudet taimenkoskineen (kuva) sekä liikuntamahdollisuudet esimerkiksi Käskyvuorella, johon juuri valmistui näkötorni. Kihniö on perinteisesti tunnettu Pyhäniemen lomakeskuksesta, Kihniön kipakasta ja Kalevi Keihäsestä.

Parkano on vireä kaupunki, jossa luonnonläheisyys kohtaa hyvät palvelut ja aktiivisen yrityselämän. Kaupunki on alueensa kaupallinen keskus ja sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Valtatiet 3 ja 23 kulkevat keskustan halki, ja rautatieyhteys Tampereelle kestää nopeimmillaan vain 33 minuuttia. Parkanossa ihminen on luonnossa ja pääsee nauttimaan  vedenjakajaseudun metsien, vesistöjen ja soiden tarjoamista elämyksistä ja terveyttä edistävistä vaikutuksista.