Stipendi lohjalaiselle korkeakoulussa opiskelevalle nuorella naiselle haettavana

 Lohjan Zonta -kerho ry jakaa 1000 euron ZONTA-STIPENDIN lohjalaiselle naisopiskelijalle

Taloustieteen opiskelija Nea Tiililä oli stipendiaattimmme keväällä 2019.

 

Stipendi myönnetään naisopiskelijalle, joka toimii Zonta-järjestön päämäärien mukaisesti ja joka asuu Lohjalla tai on suorittanut yläasteen tai lukion Lohjalla.

Stipendiä voi hakea matemaattis-luonnontieteellisiä tai teknillisiä aineita ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa opiskeleva nuori nainen, joka on perehtynyt tekoälyn kehittämiseen tai sen soveltamiseen yhteiskunnan eri aloilla.

Stipendiä voi hakea opintojen edistämiseen, opinnäytetyön valmistumiseen, välineistön tai materiaalin hankintaan tai muuhun vastaavaan tarkoitukseen.

Stipendin hakuaika päättyy 30.4.2024.

Vapaamuotoisesti laaditussa hakemuksessa tulee olla kuvaus opintojen alasta ja tavoitteista sekä tieto oppilaitoksesta ja arvioidusta valmistumisajasta. Lisäksi hakemuksessa tulee olla kuvaus itsestä ja perustelut stipendille (käyttötarkoitus, tulevaisuuden suunnitelmat), hakijan nimi ja yhteystiedot, syntymäaika ja -paikka, koti- ja opiskelupaikkakunta.

Hakemus toimitetaan email-osoitteeseen: lohjan.zonta@gmail.com

Stipendi jaetaan 8.6.2024 Lohjan Zonta-kerhon 40-vuotisjuhlassa Lohjalla. Stipendin saajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja hän vastaanottaa stipendin kyseisessä juhlassa.