Tervetuloa joukkoomme

Zonta-toiminta sopii sinulle, jos olet kiinnostunut tekemään asioita naisten ja tyttöjen – ja samalla kokonaisten yhteisöjen – hyväksi. Zonta-jäsenyys on arvovalinta naisten ja tyttöjen paremman elämän puolesta.

Zonta-kerhossa kukin jäsen osallistuu palveluprojekteihin- eli erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen sekä vaikuttamistyöhön oman osaamisensa ja mahdollisuuksiensa mukaan. Toimimalla osaamistasi vastaavissa tehtävissä vaikutat naisten ja tyttöjen asemaan – sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti.  Osallistumalla alue- ja piirikokouksiin ja kansainväliseen yleiskokoukseen kannustat omalla esimerkilläsi myös muita tulemaan mukaan Zonta-toimintaan.

Osa jäsenyyttä on Zonta International Foundationin kansainvälisten   palveluohjelmien tukeminen taloudellisesti. Siihen tähtäävät niin yhteiset varainhankintaprojektit kuin myös henkilökohtaiset lahjoitukset, joihin järjestö kannustaa.

Mitä itse saat Zonta-toiminnasta?

Yhdessä tekeminen on hauskaa ja tuo sekä uusia kokemuksia että myös uusia näkökulmia tuttuihin asioihin. Zonta-toiminta on verkostoitumista elämän eri aloilla toimivien naisten kanssa – opimme toisiltamme. Palveluprojekteissamme ja vaikuttamistyössä hankimme uutta tietoa ja opimme uusia taitoja.

Kun liityt jäseneksi

Zonta-vuosimaksu on 140 € (v. 2021). Siihen sisältyy

  • Zonta Internationalin jäsenmaksu
  • Zonta International Piiri 20:n jäsenmaksu
  • Zonta Club of Lohjan jäsenmaksu
  • Lahjoittamisen osalta teet oman suunnitelmasi vuosittain

Miten pääset mukaan?

Ota yhteyttä meihin soittamalla puheenjohtajallemme Katriina Viljaselle (040 0172448) tai jäsenyystoimikunnan vetäjälle Annette Rutille (040 8314901).

Vaihtoehtoisesti voit lähettää tiedustelun sähköpostiin lohja@zonta.fi.
Ja tietysti voit tulla johonkin tapahtumaan tai tilasuuteen tapaamaan meitä.