Tervetuloa joukkoomme

Zonta-toiminta sopii sinulle, jos olet kiinnostunut tekemään asioita naisten ja tyttöjen – ja samalla kokonaisten yhteisöjen – hyväksi. Zonta-jäsenyys on arvovalinta naisten ja tyttöjen paremman elämän puolesta.

Zonta-kerhossa kukin jäsen osallistuu palveluprojekteihin ja vaikuttamistyöhön oman osaamisensa ja mahdollisuuksiensa mukaan. Toimimalla osaamistasi vastaavissa tehtävissä vaikutat naisten ja tyttöjen asemaan – sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti.  Osallistumalla alue- ja piirikokouksiin ja kansainväliseen yleiskokoukseen kannustat omalla esimerkilläsi myös muita tulemaan mukaan Zonta-toimintaan.

Osa jäsenyyttä on Zonta International Foundationin kansainvälisten   palveluohjelmien tukeminen taloudellisesti. Siihen tähtäävät niin yhteiset varainhankintaprojekti kuin myös henkilökohtaiset lahjoitukset, joihin järjestö kannustaa.

Mitä itse saat Zonta-toiminnasta?

Yhdessä tekeminen on hauskaa ja tuo sekä uusia kokemuksia että myös uusia näkökulmia tuttuihin asioihin. Zonta-toiminta on verkostoitumista elämän eri aloilla toimivien naisten kanssa – opimme toisiltamme. Palveluprojekteissamme ja vaikuttamistyössä hankimme uutta tietoa ja opimme uusia taitoja.

Kun liityt jäseneksi

Zonta-vuosimaksu on 140 € (v. 2021). Siihen sisältyy

  • Zonta Internationalin jäsenmaksu
  • Zonta International Piiri 20:n jäsenmaksu
  • Zonta Club of Lohjan jäsenmaksu
  • Lahjoittamisen osalta teet oman suunnitelmasi vuosittain