Lohjan Zonta-kerhon stipendi kulttuurialan opiskelijalle haettavana

Reilut sata vuotta toimineen Zonta-organisaation perusajatus on parantaa naisten ja tyttöjen asemaa maailmassa. Yksi keinoista on rohkaista lahjakkaita tyttöjä ja naisia valitsemaan elämänura valitsemallaan alalla. Sen vuoksi jaamme vuosittain 1000 euroa kannustusstipendinä lohjalaiselle tai lohjalaislähtöiselle naisopiskelijalle. Stipendi jaetaan joko yhtenä 1000 euron summana tai vaihtoehtoisesti kahtena 500 euron stipendinä.

Lohjan Zonta-kerhon stipendi kohdistuu vuosittain eri aloille. Koska koronavuodet ovat kurittaneet rajusti juuri kulttuurintekijöitä, olemme päättäneet tukea vuoden 2022 stipendillä kulttuurin laajan kentän valinnutta opiskelijaa. Kulttuuri kaikissa muodoissaan – tapahtumat, konsertit, kirjallisuus, kuvataide, teatteri – rikastaa elämäämme, arkea ja juhlaa tuhansin tavoin. Osasta olemme voineet nauttia myös koronarajoitusten aikana, kiitos kirjojen, elokuvien ja muiden tallenteiden, mutta odotamme malttamattomina myös yhteisten kokemusten äärelle pääsyä.

Oletko itse tai onko lähipiirissäsi lohjalainen tai täällä koulunsa käynyt nuori nainen, joka opiskelee kulttuurialaa ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa? Vinkkaapa, että nyt on Lohjan Zonta-kerho stipendi haettavana.
Stipendiä voi hakea opintojen edistämiseen, opinnäytetyön valmistumiseen, välineistön tai materiaalin hankintaan tai muuhun vastaavaan tarkoitukseen.
Hakuaika päättyy 28.2.2022. Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee olla hakijan nimi ja yhteystiedot, syntymäaika ja -paikka, koti- ja opiskelupaikkakunta, oppilaitos sekä kuvaus itsensä ja perustelut stipendille (käyttötarkoitus, tulevaisuudensuunnitelmat jne.).
Pyydämme lähettämään hakemukset Lohjan Zonta-kerhon stipenditoimikunnalle osoitteella lohjan.zonta@gmail.com.