Young Women in Public Affairs Award 2021 haettavissa

Zonta International Young Women in Public Affairs (YWPA) palkinnon tarkoituksena on kannustaa 16-19  -vuotiaita nuoria naisia osallistumaan enemmän yhteiskunnallisiin asioihin palkitsemalla niitä, jotka sitoutuvat vapaaehtoistyöhön, ovat osoittaneet kykynsä vapaaehtoistyön johtotehtävissä sekä osoittavat olevansa sitoutuneita naisten aseman parantamiseen.

Vuosittain jaetaan 10 kansainvälistä 5 000 dollarin palkintoa ja enintään 32 piirin 1 500 dollarin palkintoa. Stipendiä haetaan paikallisten zonta –kerhojen kautta. Lappeenrannan Zonta –kerho valitsee saamiensa hakemusten joukosta yhden, mikä lähetetään edelleen Zonta piiri 20 (Suomi ja Viro) arvioitavaksi. Piiri valitsee edelleen yhden ehdokkaan kansainväliseen kilpaan.

Lappeenrannan Zonta –kerho jakaa hakijoille kolme 100 euron stipendiä. Stipendiä haetaan Zonta Internationalin ohjeiden ja hakulomakkeen avulla. Hakemus tehdään englannin kielellä. Lisätietoja ja hakuohjeet löytyvät täältä. Tämä hakukuulutus löytyy myös täältä.

Jos olet kiinnostunut hakemaan, ota ennen hakemuksen tekoa yhteyttä sähköpostilla hirvonenlea@gmail.com, niin lähetän kerhon tiedoilla täydennetyn hakulomakkeen. Annan  myös mielelläni lisätietoja palkintoon ja hakemukseen liittyen.

Lähetä täydellinen hakemus sähköpostilla 15.3.2021 mennessä osoitteeseen hirvonenlea@gmail.com.

Hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 31.3.2021 mennessä. Stipendin saajien tulee esittäytyä kerholle stipendien jakotilaisuudessa 6.4.2021 tai myöhemmin sovittavalla tavalla, jos tilaisuutta ei voida järjestää koronarajoitusten takia.  Tieto stipendeistä voidaan julkistaa eri medioissa (esim. kerhon www-sivut ja facebook)

Lea Hirvonen

Lappeenrannan Zonta –kerho ry

040 5158804

hirvonenlea@gmail.com