Zonta Club of Imatra toivottaa kaikille oikein Hyvää Uutta Vuotta 2022!

Palataanpa vielä hetkeksi Imatran Piirikokouksen tunnelmiin. Piirikokous onnistuttiin pitämään turvallisesti ”hyvän sään aikaan” tilanteessa, jossa koronarajoituksia oli jo löysennetty varsin kattavan rokotesuojan ansioista. Nyt, kaksi kuukautta myöhemmin, pandemia vaikuttaa taas keskuudessamme sellaisella voimalla, että tuskin lokakuun osallistujamäärään tai puhumattakaan siihen vapautuneeseen, iloiseen tunnelmaan olisi nyt päästy. Lämmin kiitos siis vielä kerran, että tulitte Saimaalle, Imatran Piirikokoukseen.

Kiitos myös teille, jotka vastasitte webropol -kyselyyn. Vastauksia saatiin lähes sata, eli vastausprosentti hieman yli 50 % on varsin hyvä. Yhteenvetona voidaan todeta, että kokous onnistui hyvin, palaute on ollut hyvin myönteistä ja iloinen, vapautunut ”Imatra Spirit” oli havaittavissa koko viikonlopun ajan. Olemme tyytyväisiä myös siihen, että päätimme aloittaa jo perjantaina Saimi Hoyerin valloittavalla esiintymisellä, mistä saimmekin piirikokouksen parhaat pisteet. Toki ihailevia kommentteja ja hyviä pisteitä satoi muillekin esiintyjille. Vaalikokous on tietysti muodollinen ja vie aikaa, mutta vaalitoimikunta sekä Governor Raisa Valve johtivat kokoukset asiallisella, mutta silti rennolla otteella.

Kehittämiskohteitakin aina on. Suurin niistä jatkoa ajatellen on piirikokoukseen ilmoittautuminen ja maksaminen verkossa. Tiedän, että tätä on pohdittu jo pitkään, mutta jospa saisimme asian kuntoon jo seuraaviin kokouksiin. Ilmoittautuminen, eri osioihin osallistuminen, niiden yhteenlaskettu summa ja siirtyminen maksamaan pitäisi saada integroitua. Nykyisellä systeemillä rahastonhoitajille jää ihan turhaa päänvaivaa ja työtä joka voisi olisi vältettävissä.

Toinen kehiteltävä asia on aluekokousten järjestäminen, johon koettiin jäävän liian vähän aikaa. Kyselyssä pyrittiinkin kartoittamaan, olisiko halukkuutta tulla perjantaina jo aikaisemmin, jatkaa sunnuntaina vai supistaa lauantain ohjelmaa. Suuren osan ajasta lauantaina vie joka tapauksessa itse piirikokousasiat eikä iltajuhlaa voine helpoin perustein jättää pitämättä. Piirihallitus pohtinee jatkoa ajatellen toimivan mallin.

Imatran piirikokous kuvin löytyy jatkossa piirikokouksen verkkosivujen etusivulta: Tunnelmia kuvin https://zonta.fi/piirikokousimatra2021/.

Voit katsoa kuvat suoraan tästä linkistä.

Zonta Club of Imatra toivottaa kaikille oikein Hyvää Uutta Vuotta 2022 ja mukavia tapaamisia vuonna 2022 Hämeenlinnasta Hampuriin sekä syksyllä Seinäjoelle!

Rauni Aineslahti, puheenjohtaja