Zonta Says NO -päivän tilaisuus Imatralla 25.11.2022

Zonta visioi maailmasta, jossa yksikään nainen ei elä väkivallan pelossa. Zonta Says NO to Violence Against Women -kampanjan kautta jäsenemme ja liittolaisemme seisovat yhdessä ja yhdistävät äänemme puolustaakseen kaikkia sukupuoleen perustuvaa väkivaltaa kärsineiden puolesta. Zonta on Nyt tarvitaan enemmän kuin koskaan työtään väkivallan lopettamiseksi ja paremman maailman rakentamiseksi naisille ja tytöille.”

– Ute Scholz
Zonta kansainvälinen presidentti

Zonta Club of Imatra on perustanut tukitiimin ukranalaisten pakolaisten auttamiseksi

Zonta Club of Imatra on perustanut tukitiimin ukranalaisten pakolaisten auttamiseksi. Suurin osa pakolaisista on naisia ja lapsia🧡
Paitsi konkreettisen vaate-, taloustavara- ja ruoka-avun lisäksi nämä ihmiset tarvitsevat henkistä irtiottoa tämän kaiken kauheuden keskellä.
Voimme nyt osoittaa tukea ja solidaarisuutta ukrainalaisille ”Itämeri Soi” -konsertilla 19.11 Helsingin Kulttuuritalolla, johon voimme itse kukin osallistua, mutta mahdollisuuksien mukaan, kutsumalla ukranalaisia ystäviä, kummiperheitä, jos sellaisia on.
Solidaarisuuden osoitus on heille nyt todella tärkeää samalla, kun voimme yhdessä nauttia upeasta ukranalais-, virolais- ja suomalaismusiikista.
🎶🇺🇦🇪🇪🇫🇮
Lisätietoja upeasta konsertista saat kopioimalla seuraavan linkin uudelle välilehdelle: https://fb.watch/fL-NSYe-zE/

Talkoohommissa 7-8.7.2022 Saimaa Cycle Tourilla

Lähetimme reilut 2000 pyöräilijää matkaan, otimme vastaan maalissa, laitoimme mitallit kaulaan, roudasimme ruokaa ja juomaa, pidimme huolta säilöön jätetyistä tavaroista vuorokauden ympäri. Tapahtuma ja talkoohomma oli meille jo edelliseltä kesältä tuttu. Tapahtuma oli tälläkin kertaa hieno ja tunnelma mahtava.