Talkoohommissa kesällä 2023

Kesän 2023 aikana olimme monessa mukana. Talkoohommilla saamme tehtyä varainhankintaa ja voimme sitten jakaa hyvää eteenpäin. Olimme Erämessuilla, Imatran Ajoissa ja Saimaa Cycle Tourissa erilaisissa tehtävissä. Tapahtumissa on todellakin mukava olla mukana. Tässä tunnelmakuvia kaikista:      

4.6.2023 Uutisvuoksessa julkaistu juttu – saimme taas paikallisesti näkyvyyttä

Saimme hienosti näkyvyyttä, kun Uutisvuoksessa julkaistiin puheenjohtajan sinne toimittama juttu toiminnastamme.  Tässä vielä hieman lyhennelty versio siitä. Imatran Zonta-kerho ry Kansainvälinen Zonta-convention järjestetään joka toinen vuosi eri puolilla maailmaa. Viime kesän Hampurin conventiossa Imatran kerhoa edusti puheenjohtaja Rauni Aineslahti. Rauni ja Ruthi Naukkarinen osallistuivat myös Pärnun kerhon 30-vuotisjuhliin 6.5.52023. Naisiin ja tyttöihin kohdistuvan väkivallan vähentäminen/poistaminen Zonta Says NO -oranssit päivät on … Read More

Ukrainan tukikonsertti Virran Kareliasalissa 30.4.2023

Upean konsertin tuotto 1523 € lahjoitettiin lyhentämättämänä Ukrainan tueksi. Olimme mukana myymässä käsiohjelmia, esiintymässä, kukittamassa esiintyjiä, taustajoukoissa ja tarjoilussa sekä katsomossa.    

Vuoden ensimmäinen kuukausikokous 17.1.2023

Kokoonnuimme joukolla Imatran kylpylällä vuoden ensimmäiseen kuukausikokoukseen tiistaina 17.1.2023. Vieraamme Governor Merja Ora (kuvassa vasemmalla puheenjohtajamme Rauni Aineslahti ja oikealla Governor Merja Ora) kertoi 12 vuoden mittaisesta ajastaan Zonta-järjestössä ja piti meille kattavan esityksen Zonta-toiminnasta. Vierainamme olivat myös kaksi Zonta-sisarta Lappeenrannan kerhosta. Suunnitelimme kevään 2023 ohjelmaa ja tulossa seuraavanlaisia mukavia ja mielenkiintoisia tapahtumia: 20.1 leivontapäivä Marttalassa yhdessä ukrainalaisten pakolaisten kanssa … Read More

Tunnelmia Imatran Zonta -kerhon Zonta Says No -tapahtumasta 25.11.2022

Meillä oli koskettava ilta tärkeän asian äärellä. Kiitos kirkkoherra Mari Parkkinen, väitöskirjatutkija Sonja Tihveräinen ja Loisto setlementin hankepäällikkö Anni Pätilä mahtavista puheista/esitelmistä. Kiitos myös Imatran seurakunnalle lämpimistä ja kotoisista tiloista. Illan päätteeksi Imatran Inkeri Tarja Valokorpi johdatti meidät oranssissa lyhtykulkueessa huivittamaan Imatran Inkeri patsaan.