Kiitämme lämpimästi kaikkia taidehuutokauppaan osallistuneita!

                 

22.9.2021 pidetyssä huutokaupassa saatiin myytyä suurin osa tarjolla olleista tauluista, osa ennakkovarausten perusteella, mutta pääosin ViaDiassa paikalla olleille taiteen ystäville. Saimme kokoon merkittävän lahjoituksen sekä ViaDian toiminnan tukemiseen, kun se järjestää ikäihmisille osallistavaa ja yhteisöllistä toimintaa, että Zonta Internationalin kautta lahjoitettavaksi YK:n projekteihin lapsiavioliittojen ehkäisemiseksi ja tyttöjen koulutuksen edistämiseksi.

Lämmin kiitos myös ArtWayn Merja Leanderille (ilman hänen asiantuntemustaan ja työpanostaan hanketta tuskin olisi pystytty toteuttamaan) ja ViaDian Satu Kullalle (hänen avullaan saimme ViaDian tilat käyttöömme ja lisäksi Satu kertoi kaikille huutokaupan aluksi ViaDian toiminnan vaikuttavuudesta ja laajuudesta) sekä vielä kiitos kaikille tauluja lahjoittaneille.

Kuvassa vasemmalta Hiidenveden zontakerhon puheenjohtaja Johanna Ovaska, joka avasi tilaisuuden, ja huutokaupassa meklarina toiminut Minna Lehtinen, jonka ideasta huutokauppa sai alkusysäyksen, sekä Päivi Nikander, joka palvelutoimikunnan puheenjohtajana vastasi tapahtuman järjestelyistä. Kuvaaja Minna Mero.