Tule mukaan

LIITY JÄSENEKSI

Riihimäen Zonta-kerho tekee työtä naisten ja tyttöjen hyväksi – Tule sinäkin mukaan!

Haluatko vaikuttaa ja toimia naisten ja tyttöjen aseman parantamiseksi?
· Vaikutatko vaativissa ammatillisissa tehtävissä?
· Oletko valmis sitoutumaan ja antamaan aikaasi palvelu- ja vaikuttamistoiminnalle?
· Oletko valmis maksamaan jäsenmaksusi ja hankkimaan varoja paikallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiimme?
· Haluatko tukea Zonta-järjestön palvelu- ja stipendiohjelmia?

Jos vastaat kyllä edellä oleviin kysymyksiin ja olet kiinnostunut Riihimäen Zonta-kerhon jäsenyydestä, ota yhteyttä kerhomme puheenjohtajaan tai sihteeriin. Erinomainen tapa päästä tutustumaan kerhomme toimintaan on tulla vierailemaan kerhokokoukseemme. Kokoonnumme kerran kuukaudessa, kuukauden joka 3. torstai (kesä- ja heinäkuuta lukuun ottamatta).

Kun liityt jäseneksi, pääset samalla osallistumaan aktiivisesti kerhon kokouksiin ja Zonta-toiminnan tavoitteiden toteuttamiseen. Voit osaltasi parantaa maailman naisten ja tyttöjen asemaa tuomalla Zonta-kerhon toimintaan mukaan oman ammatillisen osaamisesi.

Kerhomme tiedottaa tapahtumista ja meneillä olevista hankkeista pääasiallisesti kerhokokouksissamme, sähköpostitse ja omien kotisivujemme kautta. Laadimme toiminnallemme vuosittain toimintasuunnitelman, jonka mukaan toteutamme kerhokokouksiemme ohjelmasisällön sekä toiminnalliset aktiviteettimme. Kerhokokouksemme sekä zontien kansalliset ja kansainväliset tapaamiset ovat myös erinomainen paikka verkostoitua eri ammatteja edustavien naisten kanssa. Toimiminen Zonta-kerhossa on yhteistä tekemistä ja ystävyyttä. Kerhomme on keskusteleva, avoin ja innostava naisverkosto.

Jäsenmaksumme on tällä toimintakaudella 120 euroa ja liittymismaksu 15 euroa.
Jäsenmaksut ja osa aktiviteettiemme kautta keräämistämme tuotoista menee Zonta International Foundationin kautta tehtävään kansainväliseen avustustyöhön ja stipendirahastoihin. Osan tuloistamme käytämme kerhomme omiin avustuskohteisiin Riihimäellä ja kansainvälisesti.

Tervetuloa mukaan!